Life&style

Njezin muž je počeo slagati krevet prvi put nakon 45 godina braka, a ona je sve to snimila i objavila

  • Podjela poslova u braku važan je dio za normalno funkcioniranje zajedničkog kućanstva
  • Ova žena odlučila je zadatak slaganja kreveta prebaciti na svojeg supruga
  • Urnebesne rezultate je dokumentirala i podijelila na društvenim mrežama

U svakom braku potrebno je mnogo kompromisa s obje strane kako bi bio uspješan. Brojni od tih kompromisa događaju se unutar doma i podijele raznih poslova za normalno funkcioniranje kućanstva.

U svakom domu ti su poslovi podijeljeni drugačije pa tako i kod ovog bračnog para. Joanne Sterling u braku je sa svojim suprugom već 45 godina i njen je zadatak između ostalih bio da svaki dan složi njihov krevet. No, Joanne je jednog dana odlučila da je vrijeme za preraspodjelu poslova i svojem suprugu predala zadatak svakodnevnog slaganja kreveta.

Ono što nije očekivala su urnebesni rezultati i pomalo neuobičajeno složen krevet svaki dan. Joannein suprug odlučio je ovaj zadatak učiniti zabavnijim i dati mu poseban šarm.

Umjesto da jastuke posloži na krevet kao i inače, odlučio ih je svaki dan drugačije i neobično presložiti. Ponekad se čak odluči i za ubacivanje rekvizita koji složenom krevetu stvarno daju poseban karakter.

Pet neugodnih pitanja koja svaki par mora postaviti jedno drugom nakon što su zajedno 10 godina Možda vas zanima 5 neugodnih pitanja koja si par mora postaviti nakon 10 godina veze Rubrika Life&style Life&style

Joanne je slaganje kreveta njenog muža toliko nasmijalo da je odlučila zabilježiti novu “kreaciju” svaki dan i fotografirati svako slaganje kreveta.

Na jednoj fotografiji možemo vidjeti da se odlučio za ružičaste flamingo ptice na napuhavanje, dok je na drugoj na krevet postavio mnoštvo slatkih plišanih životinja!

 | Autor: Facebook/Joanne Sterling Facebook/Joanne Sterling

Što ti kažeš na vještine slaganja kreveta Joanneinog supruga? 

Muškarac spava u šatoru vani, a žena u krevetu Možda vas zanima Muškarac spava u šatoru, a njegova supruga u svom krevetu: "Naš brak je snažan kao i uvijek" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0