Life&style

Nizozemski kralj i kraljica pokazali su svoje tri kćeri tinejdžerke, koja od njih ti je najveća ljepotica?

  • Nizozemski kralj Willem-Alexander 2013. godine preuzeo je titulu od majke, kraljice Beatrix
  • Ovaj 53-godišnjak je u braku s Maximom Zorreguieta Cerruti od 2002. godine
  • Par ima i tri kćeri od 16, 15 i 13 godina koje su izrasle u ljepotice

Gotovo svaka kraljevska obitelj trudi se držati svoj privatni život što više udaljenim od svjetla reflektora. Nekima to uspijeva više, a nekim manje. Nizozemska kraljevska obitelj, točnije kralj Willem-Alexander i njegova supruga kraljica Maxima, pokušavaju od medija što je više moguće zaštiti svoje tri kćeri, pa tako tek dvaput godišnje imamo prilike vidjeti kako one izgledaju i koliko su se promijenile od zadnjeg puta. 

Možda vas zanima Želimo isprobati! Kraljica Maxima od Nizozemske podijelila je recept za svoje omiljene kekse Rubrika Life&style Life&style

Tako su se prije nekoliko dana pojavile u javnosti slike iz vrta kraljevske palače Huis ten Bosch u Haagu gdje se peteročlana obitelj fotografirala za ljetnu razglednicu. Javnost je tako imala prilike vidjeti kako danas izgledaju 16-godišnja princeza Catharina-Amalia, 15-godišnja princeza Alexia te princeza Ariane (13).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Máxima (@maximaqueen) on

Predivne djevojke bile su modno usklađene s roditeljima, a outfiti su bili u kombinacije svijetlo plave i bijele boje. Mnogi su primijetili kako princeze, što su starije, sve više nalikuju svojoj majci, rođenoj Argentinki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Máxima (@maximaqueen) on

U javnosti se od princezama ne zna mnogo jer se kralj i kraljica trude sačuvati njihovu privatnost, no ipak osvanula je vijest da se drugorođena Alexia našla na naslovnici argentinskog magazina. U samom magazinu se piše o njezinom prisustvu na društvenim mrežama kao i o njezinom talentu za sviranje gitare. Kako god bilo, djevojke su sve veće pa pretpostavljamo da će se povećati i njihovo prisustvo u medijima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ¡Hola! Argentina (@holaarg) on

Inače, Maxima, punog imena Maxima Zorreguieta Cerruti, upoznala je Willem-Alexander na tradicionalnoj zabavi u Sevilli, a sredinom 1999. godine započeli su svoju vezu nakon susreta u Americi, točnije New Yorku gdje je Maxima studirala i radila. Početkom veljače 2002. godine par je uplovio u bračnu luku, a veoma brzo obitelj se proširila s tri prekrasne kćeri.

Možda vas zanima S modnim pravilom nizozemske kraljice Maxime, žene iznad 40-te mogu uvijek biti savršeno odjevene Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0