Life&style

Nitko, ali baš nitko joj ne bi dao njezine godine, a ona otkriva 4 tajne svog izgleda

  • Tajvanska dizajnerica interijera Lure Hsu ima 41 godinu, ali zaista izgleda kao da joj je 21
  • Iako genetika igra veliku ulogu, Lure je okrila što sve čini da izgleda tako mlado
  • Izgleda da puno kave uopće ne šteti tenu - naprotiv 

Što smo naučili iz savršenog režima njege tajvanske dizajnerice interijera Lure Hsu koja na svojim instagramskim fotkama doista izgleda kao tinejdžerica, a ima duplo više. Za ne vjerovati! Jasno nam je da genetika igra najveću ulogu u tome koliko nevjerojatno mlado izgleda Hsu, no ipak želimo znati sve o tome kako njeguje svoju kožu.

 | Autor: Instagam Instagam

Za početak, zaštitni faktor igra veliku ulogu. A bogme i kava.

Hsu kaže sljedeće: "Najvažnije je propisno hidratizirati kožu i ne pretjerivati s izlaganjem suncu". Vjeruje da je zaštita itekako važna jer je 'osunčana koža više suha, na njoj se pojavljuju tamne mrlje i sitne bore". Ukratko, Hsu govori o foto-starenju uzrokovanom dugim, ponavljanim izlaganjem UV zrakama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

以前媽媽常常提醒要從飲食來照顧身體而且保養要從體內開始,小時候左耳進右耳出😂,長大後自己才意識到這個重要性。 一直到現在當然偶而還是會放縱自己,滿足一下味蕾,但透過生活中一些輕鬆的飲食習慣,就可以幫身體調回好的狀態👍🏽像是我平常會多補充水、蔬果、優酪乳… 每週我都會買些AB優酪乳或優格冰在冰箱,方便平常搭配輕食或穀物,來讓身體新陳代謝更順暢、維持好氣色 記得保養要內外兼顧才夠完整喔✨✨ #好氣色由內而外 #AB優酪乳好氣色邀約 #優酪乳 #photooftheday #foodie

A post shared by ⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu) on

No, čini se da i njezina prehrana igra veliku ulogu u tome koliko dobro izgleda. Uz to što pije kavu, pije i jako puno vode, jede puno voća i povrća, a izbjegava zaslađena pića i masnu hranu. Zagovara hranu bogatu biljnim vlaknima i proteinima te vježbanje.

Možda vas zanima Otkrivamo 5 modnih savjeta koji će dobro doći svim ženama koje imaju iznad 40 godina Rubrika Moda Moda

Ništa nismo doznali revolucionarno, no iako je Hsu očito izvukla dobitak na genetskoj lutriji, njezin razuman pristup njezi lica podcrtava ono najvažnije - zaštitu od sunca i zdravi način života. A i uživanje u kavi, što nam se pogotovo sviđa. 

Možda vas zanima Znaš li s koliko godina doista počinješ sličiti majci (a mislila si da nikad nećeš) Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0