Life&style

Nikad nije prerano za Božić: Na Netflix uskoro dolazi šest novih božićnih filmova

  • Još nije ni Noć vještica, a mi već sanjamo Bijeli Božić!
  • Možda se nekome čini prerano, ali prije nego što kažemo (božićni) keks, eto nam Božića i novogodišnjih blagdana
  • Stoga smo bacili oko na ponudu novih božićnih filmova koji uskoro stižu na Netflix… Ho, ho ho! 

Možda je tek sredina listopada, ali prije nego što se snađemo, Noć vještica će biti iza nas, dani će biti sve kraći i hladniji i odjednom ćemo se naći u jeku blagdanske božićne i novogodišnje sezone. 

Ove godine, kao što je postala moderna tradicija, na stranicama za streaming i u kinima izlazi mnoštvo novih božićnih filmova. Donosimo listu novih božićnih filmova koji uskoro stižu na Netflix…

Možda vas zanima Cillian Murphy otkriva da uskoro kreće snimanje filma 'Peaky Blinders', evo što sve znamo o njemu Rubrika Life&style Life&style

'Falling for Christmas'

Uloge: Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young

Datum izlaska: 10. studenog

Netflix se posljednjih godina proslavio šarenim božićnim filmovima, a čini se da će 'Falling for Christmas' biti glavni blagdanski hit u 2022. godini.

Lindsay Lohan vraća se u film na doista svečani način. Sa svim obilježjima klasičnog blagdana, novozaručena razmažena hotelska nasljednica Sierra Belmont (Lohan) doživi nesreću na skijanju. Budi se u malom gradu s amnezijom, ne može se sjetiti svog imena ni odakle dolazi. Zgodni stranac (Overstreet), s prerano sazrelom kćeri, udomi je pred Božić…

'Božić s tobom'

Uloge: Freddie Prinze Jr, Aimee Garcia, Gabriel Sloyer
Datum izlaska: 17. studenog

'Božić s tobom', u kojem glumi srcolomac iz 1990-ih Prinze Jr., tipičan je primjer blagdanskog romantičnog filma. Angelina je otkvačena pop zvijezda koja ispunjava božićnu želju mladog obožavatelja u malom gradu New Yorku. Naravno, ne otkriva samo da dobro djelo ima utjecaj na podizanje morala, nego također pronalazi ljubav na neočekivanom mjestu…

 | Autor: Netflix Netflix

'Noelov dnevnik'

Uloge: Justin Hartley, Bonnie Bedelia, James Remar

Datum izlaska: 24. studenog

Pisac Jake Turner (Hartley) vraća se kući na Božić kako bi riješio situaciju s imanjem svoje nestale majke i otkriva dnevnik koji bi mogao sadržavati tajne njegove prošlosti.

 | Autor: IMDb IMDb

'Scrooge: Božićna pjesma'

Uloge: Jessie Buckley, Luke Evans, Olivia Colman

Datum izlaska: 2. prosinca

Ove godine nam dolaze čak dvije nove verzije Dickensovog klasika 'Božićna pjesma'. Netflix dolazi sa 'Scroogeom: Božićnom pjesmom', u kojemu glas posuđuje zvjezdana postava koja uključuje Buckley, Evansa, Colman i Jonathana Prycea.

Evans posuđuje glas Ebenezeru Scroogeu, a Johnny Flynn je Bob Cratchit, dok je Colman Duh prošlosti Božića, a Trevor Dion Nicholas daje glas Duhu Božića.

 | Autor: Netflix Netflix

'Pinokio'

Uloge: Ewan McGregor, Cate Blanchett, Christoph Waltz, Finn Wolfhard

Datum izlaska: 9. prosinca

Premda se ne radi o klasičnom božićnom filmu, priča o Pinokiju je vrlo je dirljiva priča sa sretnim krajem, pa je vjerojatno da će se članovi obitelji svih dobi okupiti ispred bora ovog prosinca kako bi gledali Oscarom nagrađenog redatelja Guillerma del Tora koji je legendarnu priču pretočio na filmsku traku. 

Film je stop motion prikaz priče Carla Collodija, a priča priču o legendarnom drvenom dječaku, s malo tamnijim rubom od prethodnih prepričavanja, ali s istim temeljima avanture i ljubavi.

'Najbolji. Božić. Ikad.'

Uloge: Brandy Norwood, Heather Graham, Jason Biggs

Datum izlaska: do kraja 2022. godine

Ovaj film mogao bi postati božićna hit komedija. Jackie (Norwood) svake godine šalje skromni blagdanski newsletter pun hvalisanja zbog kojeg njezina stara prijateljica s fakulteta Charlotte (Graham) osjeća kao da joj je život jako dosadan. 

Ove godine, međutim, igrom sudbine Charlotte i njezin suprug Rob (Biggs) dolaze Jackien snježni prag samo nekoliko dana prije Božića. Charlotte ubrzo ugrabi priliku da dokaže kako 'savršeni' život njene stare prijateljice ne može biti baš tako savršen.

Titanic Možda vas zanima 20 glumaca koji su odbili ulogu i gorko požalili; pokazale su se kultnima, kao i filmovi koje su propustili Rubrika Stars Stars
Photo: Netflix

Komentari 0