Life&style

Cillian Murphy otkriva da uskoro kreće snimanje filma 'Peaky Blinders', evo što sve znamo o njemu

  • Cillian Murphy nedavno je u intervjuu otkrio što se događa s filmskom adaptacijom megapopularne BBC-jeve serije 'Peaky Blinders'
  • Naime, 46-godišnji glumac tvrdi da je scenarij za film 'Peaky Blinders' blizu završetka, što znači da uskoro možemo očekivati početak snimanja
  • Evo što sve znamo o filmskom nastavku svjetske hit serije o gangsterima iz Birminghama

Cillian Murphy otkrio je da je scenarij za film Peaky Blinders 'blizu' završetka. Na pitanje hoće li proizvodnja uskoro krenuti, rekao je: „Da, vjerujem. Još nisam pročitao scenarij, ali plan je napraviti film i nastaviti priču, ali u kinematografskom svijetu, a ne na televiziji.“ Zatim je dodao: „Televizijski dio priče je završen. Ako ima još priča za ispričati, tu sam, samo ih još nisam pročitao, ali očito je scenarij blizu kraja.“

Možda vas zanima Netflixova serija o Robbieju Williamsu: "Bit će puno seksa, droge i mentalnih problema, nek' se sve vidi!" kaže pjevač Rubrika Stars Stars

 | Autor: BBC BBC

Čini se da irski glumac neće uskoro odbaciti legendarne naramenice.

Nakon 81-minutnog finala sezone serije u travnju, obožavatelji su sa zebnjom iščekivali spin-off film, čija se produkcija očekuje sljedeće godine u Birminghamu.

Još ranije je kreator serije Steven Knight potvrdio da radi na scenariju za dugometražni film. Rekao je: „I to će vjerojatno biti svojevrsni kraj puta za Peaky Blinders kakvog poznajemo.“ Knight je rekao i da je spin-off serija također na pomolu; međutim, on neće biti uključen. Umjesto toga, odlučio je 'predati štafetu'. Također je rekao da će se serija vjerojatno odvijati u 1950-ima, s novim kreativnim timom na čelu.

Ubrzo nakon što su 'Peaky Blinders' emitirani na BBC Two 2013. godine, postali su kulturni fenomen, prikupili obožavatelje diljem svijeta i usput osvojili nekoliko BAFTA nagrada. Serija je pratila bandu 'Peaky Blinders', labavo temeljenu na pravoj urbanoj omladinskoj bandi istog imena koja je bila aktivna u Birminghamu u kasnom 19. i ranom 20. stoljeću.

 | Autor: BBC BBC

Likovi su također djelomično temeljeni na Knightovoj irsko-romskoj obitelji, koja je često pričala mladom Knightu priče o 'Peaky Blinders' i životu kriminala koji su vodili.

 | Autor: BBC BBC

Serija 'Peaky Blinders' je svojom popularnošću proteklih godina nametala brojne trendove, a prije svega u muškoj modi. Tijekom svih šest sezona gledatelji su također uživali u modnom putovanju koje se proteže od mode burnih 20-ih, preko Velike depresije do stila odijevanja uoči Drugog svjetskog rata. 

Kako je serija napredovala, tako su reveri postajali širi, uzorci odijela sve hrabriji, a umjesto košulja s promjenjivim ovratnicima protagonisti su nosili kravate. I, zapravo, rijetko koja serija je imala takav utjecaj na modu kao 'Peaky Blinders'. Među najtraženijim pojmovima vezanima uz mušku modu na Googleu i danas su 'Thomas Shelby kapa' ili 'Thomas Shelby čizme'.  

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Upravo su kapa i čizme najviše obilježile 'Peaky Blinders look', premda se u cijelu kombinaciju moraju ugurati i košulja sa zaobljenim ovratnikom koji se može mijenjati ili bijela košulja s kravatom iz kasnije faze serije, dugi tamni kaput te klasično odijelo od debljih, kvalitetnih tkanina. I prsluk koji se slaže s odijelom, naravno.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Ako ti očajnički treba osvježenje prije izlaska filma, trenutačno možeš pogledati sve sezone serije 'Peaky Blinders' na Netflixu.

Možda vas zanima 'Teorija velike ljubavi': Leonard i Penny konačno su otkrili sve detalje njihove romanse u stvarnom životu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0