Life&style

Nika Pavičić i njena BFF u zabavnom videu ogolile dušu i otkrile koliko se dobro poznaju

  • Koliko je važno imati najbolju prijateljicu još jednom te podsjeća NESCAFÉ Cappuccino & Latte koji donosi serijal ''O čemu pričam s frendicom''
  • Nakon Domenice Žuvele i Hane Huljić, na test prijateljstva stavili smo Niku Pavičić i njenu BFF
  • Pogledaj cijeli video i saznaj kako su se djevojke snašle ispred kamere i jesu li uspješno položile test

Jedna od omiljenih hrvatskih influencerica, Nika Pavičić upustila se u malu avanturu te je za potrebe serijala ''O čemu pričam s frendicom'' koji donosi NESCAFÉ Cappuccino & Latte ispričala svoju priču o prijateljstvu. Zajedno sa svojom BFF Lorenom, Nika se zavalila na terasu svog stana u Zagrebu te se uz omiljenu kavu prisjetila zajedničkih najljepših i najluđih trenutaka, ali i kako je sve prvotno počelo.

Njihov prvi susret ispričala je Lorena koja kaže kako Nika u životu ne voli gubiti vrijeme. Sve što radi, radi spontano i u trenutku pa je takav bio i njihov prvi susret. Upoznale su se na jednom partyju, a povezala ih je energija. Lorena Niku opisuje kao ''neukrotivu'', a najviše cijeni njenu ''brutalnu iskrenost''. 

Iako se ne poznaju od djetinjstva, već je njihovo prijateljstvo relativno svježe, slažu se kako godine poznanstva nisu mjerilo pravog prijateljstva. Slažu se i kako je itekako važno imati najbolju prijateljicu, onu s kojom se možemo smijati i osobu kojoj govorimo stvari koje se nikom drugom ne usuđujemo reći,  s kojom imamo zajedničke rituale i iznova stvaramo nove te dijelimo sretne, ali i tužne trenutke.

Djevojke su odigrale i kviz prijateljstva u kojem su otkrile neke pikanterije iz svog života te provjerile koliko se zapravo dobro poznaju. Pogledaj video koji ti donosi NESCAFÉ Cappuccino & Latte i saznaj što Niku najbrže rasplače i s kojim likom iz Prijatelja bi mogla biti u vezi te koja osobina kod frajera najviše ide na živce Loreni i bez kojeg kozmetičkog proizvoda nikad ne bi izašla iz stana. Što misliš, jesu li uspješno položile naš test prijateljstva?

Svoje omiljene trenutke sa svojom BFF, baš poput Nike i Lorene, za nekoliko sekundi možeš imati i u svom domu. Uživaj u danu uz sjajnu šalicu novih NESCAFÉ proizvoda - NESCAFÉ Cappuccino Rich&Foamy i NESCAFÉ Latte Milky&Foamy, koji sadrže kvalitetnu mješavinu Robusta kave, obrano mlijeko u prahu i šećer. Sve što ti je potrebno za uživanje u ovoj kavi bogatog okusa su malo vruće vode i dobro društvo. Može li bolje od toga?!

Photo: None

Komentari 0