Life&style

Domenicu Žuvelu i Hanu Huljić stavili smo pred test prijateljstva. Što misliš, jesu li ga uspješno položile?

  • NESCAFÉ Cappuccino & Latte ti donosi serijal ''O čemu pričam s frendicom'', a glavne zvijezde su Domenica Žuvela i njena BFF, Hana Huljić
  • Domenica i Hana prisjetile su se svog upoznavanja i razloga zašto su danas toliko bliske, što ih je to povezalo, kao i najljepših zajedničkih uspomena
  • Djevojke su odigrale i test prijateljstva koji je otkrio koliko se dobro poznaju

Imati svoju najbolju prijateljicu, onu s kojom se možemo smijati i osobu kojoj govorimo stvari koje se nikom drugom ne usuđujemo reći,  s kojom imamo zajedničke rituale i iznova  stvaramo nove te dijelimo sretne, ali i tužne trenutke sigurno je jedna od najvažnijih stavki za ''preživjeti'' turbulentnu stazu kojom koračamo, zvanu život!

Koliko je važno imati svoju BFF dobro zna i pjevačica Domenica Žuvela. Lijepa Splićanka se za potrebe serijala ''O čemu pričam s frendicom'' koji donosi NESCAFÉ Cappuccino & Latte prisjetila kada je i kako upoznala svoju najbolju frendicu, Hanu Huljić s kojom je danas nerazdvojna.

Domenica i Hana vole se već 10 godina, a u tom su periodu zajedno prošle sve i svašta. Jedna su drugoj velika podrška, rame za plakanje i najveći fanovi, pa nije ni čudo da jedna drugu jako dobro poznaju, što su i dokazale u malom kvizu s kojim smo ih suočili.

Pred djevojke smo stavili test prijateljstva koji je trebao pokazati koliko se dobro poznaju. Što misliš, jesu li ga uspješno položile? Pogledaj video u kojem Domenica i Hana otkrivaju male tajne svog velikog prijateljstva i odgovaraju na škakljiva pitanja, kao na primjer ''Kada ti najviše idem na živce?'' i ''Što mi nikada ne bi mogla oprostiti?''.

Klikni na video i pogledaj priču o prijateljstvu Domenice i Hane koju ti donosi NESCAFÉ Cappuccino & Latte.

Svoje omiljene trenutke sa svojom BFF, baš poput Domenice i Hane, za nekoliko sekundi možeš imati i u svom domu. Uživaj u danu uz sjajnu šalicu novih NESCAFÉ proizvoda - NESCAFÉ Cappuccino Rich&Foamy i NESCAFÉ Latte Milky&Foamy, koji sadrže kvalitetnu mješavinu Robusta kave, obrano mlijeko u prahu i šećer. Sve što ti je potrebno za uživanje u ovoj kavi bogatog okusa su malo vruće vode i dobro društvo. Može li bolje od toga?!

Photo: Domenica Žuvela / Instagram

Komentari 0