Life&style

Ni 70 ljeta nije umanjilo šarm Piercea Brosnana, a sin mu je prelijep - jako su zgodni u modnoj kampanji

  • Pierce Brosnan jedan je od najzgodnijih glumaca na svijetu. Čak i sa 70. O tome nama rasprave. A nisu mu loši ni sinovi...
  • S najmlađim, Parisom snimio je reklamu za jesensko-zimsku kolekciju brenda Paul&Shark
  • Piercovom obitelji ne vladaju samo lijepi geni već i skladni odnosi, a topla priča o ocu i sinu iščitava se čak i iz ova kampanje

Pierce Brosnan jedan je od najzgodnijih muškaraca filmskog svijeta (20-godišnjakinje neka se ne smijuckaju, mi "starije" dame koje smo toliko godina imale kad je bio onako zgodan i onako loše pjevao u 'Mamma Miji' to bismo potpisale bilo kada). Da ne spominjemo kako je bio privlačan kao James Bond prije, hm, skoro trideset godina. Koliko ubojitog, toliko neodoljivog agenta 007 igrao je od 1995. do 2002. godine, u čak četiri filma iz serijala: 'GoldenEye', 'Sutra nikad ne umire''Svijet nije dovoljan' i 'Umri drugi dan'. Ukratko, nema rasprave, irski glumac je jako zgodan muškarac.

A to je čak i danas, sa sedamdeset. Prije nekoliko dana izašla je kampanja za novu jesensko-zimsku kolekciju 2023. brenda Paul & Shark.

 | Autor: Paul&Shark / Giampaolo Sgura Paul&Shark / Giampaolo Sgura Foto: Paul&Shark / Giampaolo Sgura

U njoj je Pierce, ali i njegov 22-godišnji sin Paris Brosnan. Ono što nam se jako sviđa je što glumčeno lice nije retuširano ni pomlađeno. Vide se bore, vide se godine i baš to je lijepa protuteža mlađahnom Parisu nježna tena... Priča je to o ocu i sinu - s dobrim ukusom za odijevanje.

 | Autor: Paul&Shark / Giampaolo Sgura Paul&Shark / Giampaolo Sgura Foto: Paul&Shark / Giampaolo Sgura

Fotografije zrače toplinom, ljubav emanira iz svake intimne slike tate i sina dok ih kamera prati na putovanju toskanskim brežuljcima. Kampanja za Paul&Shark prikladno je nazvana 'Priča o ocu i sinu', snimio ju je fotograf Giampaolo Sgura koji je majstorski uhvatio bit ne samo sezonskih komada talijanskog brenda nego i intimnosti između oca i sina.

 | Autor: Paul&Shark / Giampaolo Sgura Paul&Shark / Giampaolo Sgura Foto: Paul&Shark / Giampaolo Sgura

Možda vas zanima Pierce Brosnan staje u zaštitu supruge kojoj zlobnici zamjeraju višak kilograma: "Obožavam njezino tijelo" Rubrika Stars Stars

Brosnan koji je i inače lice ovog brenda vodi Parisa kroz uske, kamene ulice dok su odjeveni udobnom pleteninom, klasičnim kaputima, elegantnim košuljama koje je odabrala, ni manje ni više, nego Anna Dello Russo. Uostalom, pogledaj video, ako slike nisu dovoljne. 

Pierce inače ima rijetko lijep i blizak odnos sa svom svojom djecom čemu svjedoče kako mnoga događanja na koja dolazi sa cijelom obitelji, tako i intimni trenuci koje oni podijele na vlastitim Instagram profilima. Premda ni Paris nije novu u tim vodama (inače je talentirani slikar), u manekenske je vode zakoračio i stariji Dylan, reklamom za Burberry. Dylan i Paris Piersova su djeca iz braka s Keely Shaye Smith. Iz braka s pokojnom suprigom Cassandrom koja je umrla od raka jajnika ima također dva sina, a posvojio je i Keelynu djecu Charlotte i Chris nakon što im je otac 1986. umro.

Photo: Paul&Shark / Giampaolo Sgura

Komentari 0