Life&style

Netflix je razveselio brojne fanove, gledat ćemo i drugu sezonu odlične serije 'Diplomatkinja'

  • Samo u prvom vikendu prikazivanja 'Diplomatkinja' je upisala 57.8 milijuna sati gledanja, a serija se tjedan dana nije micala s vrha liste najgledanijih
  • Stoga je Netflix, manje od dva tjedna nakon premijere serije, donio razumnu ali i očekivanu odluku o snimanju druge sezone
  • Keri Russel, koju poznajemo još iz popularne tinejdžerske serije 'Felicity', tako se vrlo uspješno vratila u glavnu televizijsku ulogu pet godina nakon serije 'Amerikanci'

Keri Russel je odradila sjajan posao u odličnoj Netflixovoj seriji 'Diplomatkinja', ali isto se može reći i za njezinog televizijskog supruga Rufusa Sewella, ali i Davida Gyasija koji glumi britanskog ministra vanjskih poslova te druge glumce napetog političkog trilera.

 | Autor: Netflix Netflix

Intrige, spletke, političke zavjere i komplicirani odnosi, a sve to začinjeno bračnim problemima, seksualnim napetostima i strastvenim trenucima, uz odlične glumce, razlog su što je publika sjajno prihvatila prvu sezonu 'Diplomatkinje'. Samo u prvom vikendu prikazivanja je upisala 57.8 milijuna sati gledanja, a serija se tjedan dana nije micala s vrha liste najgledanijih.

Stoga je Netflix, manje od dva tjedna nakon premijere serije, donio razumnu ali i očekivanu odluku. Gledat ćemo drugu sezonu 'Diplomatkinje'. Uostalom, tko bi mogao odustati od tako dobro izvedene serije, pogotovo nakon što je prva sezona završila u najnapetijem trenutku kad su se karte počele otkrivati. I u političkom ali i u ljubavnom trokutu.

 | Autor: Netflix Netflix

Keri Russel se tako vrlo uspješno vratila u glavnu televizijsku ulogu pet godina nakon serije 'Amerikanci', priči o složenom braku dvaju KGB-ovih špijuna koji se izdaju za Amerikance u predgrađu Washingtona nedugo nakon što Ronalda Reagana izaberu za predsjednika. 

Inače, Russel svi znamo kao Felicity Porter iz omiljene tinejdžerske serije, a za tu ulogu je dobila i Zlatni globus. Posljednjih godina je imala i zapažene uloge u 'Ratovima zvijezda: Uspon Skywalkera' te u filmu 'Cocain Bear'. 

Možda vas zanima Nova Netflixova serija 'Diplomatkinja' završila je u najnapetijem trenutku, evo što znamo o drugoj sezoni Rubrika Life&style Life&style

'Diplomatkinja' je samo pokazatelj da je publika sve više željna modernih špijunskih priča koje nisu samo rezervirane samo za Jamesa Bonda, a u ovom slučaju gluma Keri Russel i iskustvo scenaristice 'Zapadnog krila' i 'Uvoda u anatomiju' Debore Cahn, pokazali su se kao dobitna kombinacija. Što više reći osim, jedva čekamo drugu sezonu!

 

Photo: Netflix

Komentari 0