Life&style

Neodoljivi blagdanski motivi: U Pepco je stiglo što nam je potrebno za najslađi uskrsni stol

  • Kad god se zaželimo novih detalja kojima bismo začinili i osvježili svoj dom, Pepco nam je jedna od dražih adresa
  • Ususret Uskrsu, u ponudu su uvrstili mnoge prigodne artikle uz koje neće zablistati samo naš blagovaonski stol, već i ostatak doma
  • Od razigranih šarenih setova za jelo do onih crno bijelih i brojnih dekoracija poput girlandi od LED pisanica, izdvojili smo one najljepše

Cvijeće, zečići, pilići i koke su, baš kao i šarene pisanice, nezaobilazni motivi kada je najveći kršćanski blagdan u pitanju. Moramo priznati da nam ideja Uskrsa u kakvom šarmantnom, ruralnom okruženju, u društvu živih pilića i patkica, razigranih leptira i rascvjetalog vrta zvuči posebno privlačno, no u nedostatku te opcije, zadovoljit ćemo se i onima koji krase tanjure, čaše, posude za jaja i sve ostale detalje koji dodaju šarm uskrsnom stolu.

 | Autor: PEPCO PEPCO

Iako se ljupki uskrsni asortiman tijekom posljednjih tjedana mogao pronaći u gotovo svakom dućanu za opremanje i uređenje doma, jako nam se svidjela kolekcija koja je stigla u Pepco, a koja obuhvaća baš sve što će ukrasiti ne samo blagovaonski stol, već i ostatak doma.

Možda vas zanima Uskrs je ljepši s njima. Ovo su najšarmantniji uskrsni vjenčići domaćih kreativaca Rubrika Life&style Life&style

Uvjerljivo najslađi dio kolekcije čini keramičko posuđe od dolomita ukrašeno bijelim 3D zečićima, a koje je dostupno u nježnoj žutoj i ljubičastoj varijanti. U sklopu nje nalaze se desertni tanjuri, šalice, zdjelice za doručak i malene posudice za jaja, a ove razigrane komade savršeno upotpunjuju desertne vilice s privjescima s prigodnim bijelim zečićima koje će najzanimljivije biti onim najmlađima, iako ni nas nešto starije neće ostaviti ravnodušnima.

 | Autor: PEPCO PEPCO LED vijenac (4,50 €), šalica (2,50 €), zdjelica (3,00 €), tanjur (4,50 €), desertni tanjur (3,00 €)

 | Autor: PEPCO PEPCO Uskršnji vijenac (9,00 €), Stolnjak (10,00 €)

Jednako neodoljiv je i dječji dio uskrsne kolekcije tanjura, zdjelica i šalica, s motivom bijelog zečića s cvjetnim vjenčićem na glavi, ali i ona savršena za sve ljubitelje monokromatske estetike, s tradicionalnim uskrsnim motivima zečića i pisanica u crno bijeloj varijanti. 

Zara Home Možda vas zanima Zarini tanjuri s kokama, ovčicama i praščićima nisu samo slatki nego i prizivaju proljeće Rubrika Life&style Life&style

Uz ove zečićima ukrašene kolekcije vrijedi istaknuti i onu nešto primjereniju ostatku godine, ali jednako prikladnu uskrsnim i proljetnim danima, sačinjenu od bijelih i zelenih tanjura, zdjelica i šalica, ukrašenu motivima prekrasnog poljskog cvijeća i razigranih leptira.

 | Autor: PEPCO PEPCO Šalica (3,00 €), zdjelica (3,00 €), tanjur (3,00 €)

Kako u uskrsnom ruhu ne bi zablistao samo stol, već i ostatak doma, tu su i ukrasni jastučići s prigodnim motivima, vjenčići za vrata, keramičke pisanice i zečići, ukrasne posude za cvijeće i girlande s LED lampicama u obliku jaja, a sve je, kao i uvijek, dostupno po i više nego prihvatljivim cijenama. Kompletnu aktualnu ponudu možemo pronaći na Pepcovim službenim stranicama.

 | Autor: PEPCO PEPCO Keramički zec (5,00 €)

 | Autor: PEPCO PEPCO Keramičko jaje (1,30 €)  | Autor: PEPCO PEPCO Keramički zec (4,00 €)

 | Autor: PEPCO PEPCO Uskršnji vijenac (9,00 €)  | Autor: PEPCO PEPCO Uskršnji vijenac (9,00 €)  | Autor: PEPCO PEPCO Uskršnji vijenac (9,00 €)

Photo: PEPCO

Komentari 0