Life&style

Neodoljiva majica za tvog ljubimca: Reci nam da tvoja mačka ne treba ovu 'hoodicu'

  • Što je ljepše od mazne i slatke mačke koja umiljato prede?
  • Ruku na srce, jako malo toga…
  • Osim, možda, mačke koja nosi mačju hoodicu, takozvani Cat hoodie

Ako imaš mačku koja tolerira odjeću, za razliku od mačke koja objavljuje rat tvojoj koži kad je pokušate staviti u svečani kostim, predstavljamo ti ovu majicu s kapuljačom, popularnu hoodicu, te je uzmi na razmatranje. 

Možda vas zanima Jesi li ikada vidjela ovakvu macu? Nalik je na Pikachua a sve zbog smiješne pogreške vlasnice Rubrika Life&style Life&style

Za razliku od kostima za Noć vještica i ružnih blagdanskih džempera, ova kapuljača koja košta 25 dolara (oko 160 kn) jednostavna je i podcijenjena. Drugim riječima, nosi je tvoja mačka; ona ne nosi tvoju mačku. Ima rukave za šapice i pravu kapuljaču, a razumne je duljine, tako da tvoja mačka može nesmetano šetati i raditi svoj posao. Dolazi u dvije veličine: za male i srednje bebe s krznom. 

 | Autor: Cat person Cat person

Cat hoodie napravljena je za uparivanje s odgovarajućom hoodicom za ljude pod nazivom Cat Person, ali ta verzija trenutačno je rasprodana (može se naručiti preko stranice i dobit ćeš obavijest kad se vrati). 

Možda vas zanima Ove boje su modni hit sezone, a jedna je omražena među ženama Rubrika Life&style Life&style

Međutim, još uvijek postoji kapa Cat Person... Svi ovi proizvodi dolaze od tvrtke koja se također naziva „Cat Person“, a prodaje hranu i dodatke za mačke. Na stranici www.catperson.com možeš pogledati što sve nude...

 | Autor: Cat person Cat person

Photo: Cat person

Komentari 0