Life&style

Natjecatelji dijele slike uoči emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', Mario Valentić obara s nogu

  • Mnogi su nestrpljenjem očekivali nastavak šeste sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'
  • Uzbuđeni su i kandidati u čijim ćemo nastupima uživati već večeras
  • Svoje dojmove neki od njih podijelili su i na svojim profilima i pokazali što bi to mogli očekivati

Ove nedjelje na male ekrane u produkciji Nove TV stižu nove zabavne minute koje će prirediti osmero kandidata šeste sezone popularanog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Gledatelji vjerojatno s nestrpljenjem očekuju nove transformacije Lu Jakelić, Siniše Ružića, Nede Parmać, Marija Valentića, Marine Orsag, Lane Klingor, Marka Braića i Fabijana Pavla Medvešeka. No, vrlo su uzbuđeni i kandidati koji su sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelili uvid o tome kako se pripremaju za show, a prisjetili su se i pokojeg upečatljivog događaja iz proteklih emisija. Strpljenjem se jedva oboružao i četveročlani žiri: Goran Navojec, Igor Mešin, Indira Levak i Nives Celzijus koji jedva čekaju zasjesti u fotelje s najboljim pogledom.

Možda vas zanima 'Tvoje lice zvuči poznato' vraća se na male ekrane, a znamo i koji nas kandidati očekuju Rubrika Stars Stars

Iako je članica žirija,Indira je najavila vlastitu transformaciju, dok je Nives zahvalila ekipi TLZP-a na ''divastičnom osjećaju''. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

I voditeljica Maja Šuput kojoj na društvo na pozornici pravi Frano Ridjan najavila je nastavak sezone, a i prisjetila se nekoliko trenutaka iz prošlih epizoda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spremni smo za nedjelju i nastavak @tlzphr 🥳🥳 Queen mood on 👸👸👸 Jeste spremni za malo tv zabave??

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Lana Klingor pozornicu popularnog showa pokušat će osvojiti kao Rihanna, a izvest će pjesmu  ''Diamonds''.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty ''Počastila me gljiva malo, ovo je došlo kao šlag na tortu'', opisala je Lana svoju transformaciju.

Možda vas zanima Na male ekrane vraća se 'Tvoje lice zvuči poznato', a kandidati su već pokazali što nas čeka! Rubrika Stars Stars

 | Autor: Nova TV Nova TV

Marina Orsag gledatelje će zabaviti kao Ozuna, a izvest će njegov hit ''Taki taki''. Otkrila je kako joj je na probama bilo jako zabavno i smiješno, a spremana je za svoj nastup u nedjelju. 


Fabijan Pavao Medvešek transformirat će se u Caludiju Beni, a opjevat će pjesmu ‘’Više nisam tvoja’’s kojom nas je pjevačica predstavljala na Eurosongu. 

Mario Valentić pretvara se ovaj put u Billyja Idola, Lu Jakelić će utjeloviti Ciaru, a Siniša Ružić pokušat će zatresti bokovima poput Rickyja Martina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Billy Idol u nastajanju i nastojanju;) Ovu nedjelju u 20:15h, NOVA TV. @tlzphr @marinamamic #billyidol

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

Pred Nedom Parmać posebno je izazovan zadatak. Prerušit će se, ne samo u jednog, već u dva muškarca kako bi opjevala pjesmu ‘’Nije u šoldima sve’’, koju inače izvode Mladen Grdović i Bepo Matešić


Je li I ti jedva čekaš show?

Photo: Nova TV

Komentari 0