Life&style
Serija 'Euforija', Zendaya

Napokon imamo novosti o datumu izlaska za treću sezonu 'Euforije', a obožavatelji baš i nisu presretni

  • Treća sezona serije 'Euforija' krenula je s produkcijom i konačno imamo datum izlaska 
  • Međutim, određeni datum nije baš ono čemu su se fanovi nadali
  • Donosimo sve što znamo o 3. sezoni hit serije 'Euforija'

Tijekom nedavne konferencije za novinare, glavni izvršni direktor i predsjednik HBO-a Casey Bloys rekao je da ćemo čekati barem do 2025. godine da vidimo Zendayu u ponovnoj ulozi Rue u hit seriji 'Euforija'. Razlog odgode uglavnom su štrajkovi glumaca i pisaca SAG-AFTRA koji su zaustavili niz produkcija.

Dok je prva sezona 'Euforije' bila u siječnju 2021. godine, a druga u siječnju 2022., to znači da obožavatelji mogu očekivati tri godine ili više godine odmaka za novu sezonu - a fanovi nikako nisu zadovoljni time. Na mreži 'X' (prije poznatoj kao Twitter), jedna je osoba komentirala: 'Zadržite to za sebe, mi to ne želimo!'. Drugi je dodao: 'Otkažite to!', dok je treći napisao: 'A još smo u 2023. godini... što znači da imamo još punih 14 mjeseci. A serija možda neće imati premijeru u siječnju 2025. Da, ne morate je ni izdati.' 

Premda ne znamo previše o trećoj sezoni, ranije ove godine je tvorac serije Sam Levinson izjavio je da bi trebala biti 'film noir'. Treća sezona također će navodno uključivati petogodišnji vremenski skok u budućnost. U jednom intervjuu je kostimograf serije otkrio više detalja, rekavši: „Doista sam uzbuđen što čitam scenarije. Priča se da je to otprilike pet godina u budućnosti i da više nisu u srednjoj školi. Dorothy više nije u Kansasu. Mislim, to bi moglo biti totalno novo  putovanje. Što reći?“

 | Autor: HBO HBO Foto: HBO, Zendaya

Sa sigurnošću se može reći da je uzbuđenje i iščekivanje veliko nakon dugo očekivane druge sezone, koja je završila početkom 2022. godine. Sezona je nastavila bilježiti burnu borbu glavnog lika Rue (glumi je Zendaya) s ovisnošću – kao i druge sočne priče, uključujući Nateovu i Cassienu izdaju Maddie i modernu ljubavnu priču.

Međutim, nakon prerane smrti Angusa Clouda u kolovozu ove godine i vijesti da se još jedan glumac ne vraća u trećoj sezoni, zanima nas kako će se ova nova sezona odigrati. Ovdje je sve što znamo o trećoj sezoni 'Euforije', uključujući vijesti o glumcima, datum izlaska i više.

Serija 'Odvjetnik iz Lincolna' Možda vas zanima 'Odvjetnik iz Lincolna' dobiva i 3. sezonu: Tko će pojaviti (i tko neće) u hit seriji Rubrika Life&style Life&style

Treća sezona 'Euforije'

Dakle, potvrđeno je da se snima treća sezona 'Euforije', što je službeno  potvrdio i HBO.

Izvršni direktor HBO-a, Casey Bloys, potvrdio je da bismo trebali očekivati da će treća sezona Euphorije izaći 2025., tri godine nakon završetka druge sezone. Prvotno je planirano da počne snimanje krajem 2023., ali je odgođeno zbog štrajka glumaca i pisaca SAG-AFTRA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by euphoria (@euphoria)

Tko će glumiti u trećoj sezoni Euforije?

Potvrđeno je da će se Zendaya vratiti kao Rue, a kladimo se da će se Hunter Schafer vratiti kao Jules, Sydney Sweeney kao Cassie, Maude Apatow kao Lexi, Alexa Demie kao Maddy i Jacob Elordi kao Nate.

Ipak, nakon smrti Angusa Clouda u kolovozu 2023., vjerojatno će njegov lik, Fezco, biti izbačen iz serije. Elordijev lik Nate pozvao je policiju na vlastitog oca Cala Jacobsa (glumi ga Eric Dane) u finalu druge sezone.

Dane je rekao u jednom intervjuu: „To će biti iskupljenje. To je putanja na kojoj se serija nalazi. Ne mogu zamisliti Calov život u samici. Teško je uključiti Cala u priču kada je iza rešetaka.“

 | Autor: HBO HBO Foto: HBO, Zendaya

Nažalost, Barbie Ferreira neće se vratiti kao Kat. Zvijezda je objavila emotivni Instagram story gdje potvrđuje da se neće vratiti u trećoj sezoni. „Nakon četiri godine utjelovljenja najposebnijeg i najzagonetnijeg lika, Kat, moram se oprostiti sa suznim očima“, glasila je njezina priča.

 | Autor: HBO HBO Foto: HBO, Barbie Ferreira

Novopridošlica u drugoj sezoni Chloe Cherry, progovorila je o putovanju svog lika Faye u trećoj sezoni nakon njezina uhićenja u Fezovoj kući tijekom policijske racije u drugoj sezoni. „Mislim da Faye ima priču o ovisnosti za ispričati, kao i Rue; premda je različita, mislim da bismo mogle nešto naučiti jedna od druge“, rekla je u intervjuu.

Tom Holland također je priznao da bi se volio pojaviti u showu, rekavši: „Slušajte, već dugo tražim šansu za ovo, a to se još nije dogodilo i jako sam razočaran“, dodavši da je išao posjetiti set 'Euforije' barem 30 puta. 

Radnja serije

Osim o vremenskom skoku od nekoliko godina, ne znamo puno više o zapletu 3. sezone. Međutim, nekoliko zvijezda serije podijelilo je vlastite teorije – plus, finale 2. sezone ostavilo je mnoštvo obožavatelja s pitanjima što će se sljedeće dogoditi. Nadamo se da ćemo saznati je li Rue uspjela ostati trijezna nakon završetka školske godine – i je li ima doista nešto ozbiljno između nje i Jules?

 | Autor: HBO HBO Foto: HBO, Hunter Shafer

Hoće li 3. sezona biti ujedno i posljednja?

Nadamo se da nije tako! Kružile su glasine da se 'Euforija' neće prikazivati još jako dugo, osobito jer bilježi živote tinejdžera. Ekipa koja radi seriju također je nekoliko puta naglasila da „serija ima vremensko ograničenje“, budući da glumci postaju stariji i ne mogu dugo glumiti srednjoškolce.

Nedavno je potvrđeno da će Zendaya i kreator Sam Levinson donositi te odluke. Dakle, ne preostaje nam ništa drugo nego samo čekati…  

Serija 'Feud: Capote Vs The Swans' Možda vas zanima Demi Moore, Naomi Watts i Chloë Sevigny su neprepoznatljive na fotografijama iz serije 'Feud: Capote Vs The Swans' Rubrika Life&style Life&style
Photo: HBO

Komentari 0