Life&style

Nakon svestranih podmetača i neobičnih vaza, iz īmāno studija stižu i genijalni satovi

  • īmāno studio nedavno je proslavio svoj prvi rođendan, a estetikom i raznim novitetima jednako nas oduševljava kao i prvog dana
  • Svaki komad ovog brenda prvenstveno djeluje kao pravo malo umjetničko djelo, a tek potom kao kakav uporabni predmet, no upravo u tome i leži njihov šarm
  • Nakon preslatkih Hexagon vazica i Blob coastera te apsolutnih klasika - Cushion i Moon traysa, zaljubili smo se u šarmantne satove

U nešto više od godine dana otkako īmāno studio postoji, uspjeli smo se zaljubiti u gotovo sve što je iz njega izašlo. Kako nam je otkrila Eman Ahel, grafička dizajnerica koja stoji iza brenda, sve je krenulo potragom za detaljima za vlastiti dom koja možda nije išla po planu i završila onako kako je Eman zamislila, ali smo sigurni da joj je danas drago što je završila baš ovako kako je. 

 | Autor: īmāno studio īmāno studio

Kada je shvatila da ne uspijeva pronaći sve ono što je zamislila i što bi, kako dizajnom, tako i koloritom, bilo u skladu s njezinim željama, uzela je stvar u svoje ruke i od Jesmonita stvorila preslatke multifunkcionalne komade koji svojom estetikom plijene poglede u svakom prostoru. 

Možda vas zanima Reserved Home ima na sniženju kolekciju stakla u boji: za sve koji se odbijaju oprostiti od vedrih boja ljeta Rubrika Life&style Life&style

Na ideji da na tržištu ponudi točno ono što joj je i samoj nedostajalo - svojevrsnu slobodu u stvaranju komada koji će se savršeno uklopiti u naše interijere, izgradila je svoj brend, a sudeći po tome da neprestano stvara i nudi neke nove zanimljive detalje, zaključujemo da je pronašla savršen recept za uspjeh.

 | Autor: īmāno studio īmāno studio

Svaki komad ovog brenda prvenstveno djeluje kao pravo malo umjetničko djelo, a tek potom kao kakav uporabni predmet, no upravo u tome i leži njihov šarm. Od preslatkih Hexagon vazica i Blob coastera do apsolutnih klasika - Cushion i Moon traysa, ovo su komadi koji redovito zauzimaju počasna mjesta u našim domovima i na kojima nerijetko počivaju naše najveće dragocjenosti, od omiljenih komada nakita, do parfema i ručno izrađenih šalica.

A sve one koje je osvojila estetika brenda, razveselit će vijest da su od nedavno dostupni i satovi, jednako šarmantni kao i svi ostali komadi. Ovi pomalo arhaični detalji nekada su bili neizostavni dodaci u svakom domu koji su sa sve većom prisutnošću raznih gadgeta i elektroničkih uređaja u našim životima pomalo pali u zaborav, no odjeveni u ovako šarmantno i moderno ruho, lako bi ponovno mogli postati omiljeni detalj.

Možda vas zanima Priča koju lajkamo! Zahvaljujući tapetama domaćeg brenda, život buja u interijerima, a planeta je sve zelenija Rubrika Life&style Life&style

īmāno satovi su custom-made, a što znači da kupci u potpunosti sudjeluju u njihovoj kreaciji biranjem svoje omiljene kombinacije  uzorka i boje iz īmāno palete te odabirom boje kazaljki koja će najbolje odgovarati izabranoj kombinaciji pa se tako birati može između crne, bijele i zlatne. Uz to, mehanizam im je nečujan pa ni na koji način neće remetiti naš mir. 

 | Autor: īmāno studio īmāno studio

Najveći problem nama se čini, koji god komad nam se sviđao, odabrati kombinaciju boja i uzorka jer je mogućnosti jako puno. U paleti se nalazi 25 neodoljivih nijansi, a svaki proizvod k tome može biti izrađen u jednobojnoj varijanti te marble, splash i dalmatino uzorku. No koliko god bilo teško odlučiti se, svi ćemo se složiti da su to najslađe muke!

Photo: īmāno studio
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    gdje su brojevi