Life&style

Nakon 'Istanbulske nevjeste', stigla je i nova turska poslastica sa slavnom Asli

Jedna od najguglanijih sapunica u Hrvatskoj tijekom prošle godine bila je Istanbulska nevjesta. Sinoć je, pak, stigla nova turska poslastica 'Ukradeni život' s istom glumicom - Asli Enver

Ako moramo izdvojiti sapunicu koja je tijekom protekle godine očarala hrvatsku javnost, onda je to definitivno ''Istanbulska nevjesta''. Ljubavna priča, ispisana prema stvarnom događaju, prati skromnu Sureju i Faruka Borana u romantičnim avanturama koje prkose običajima i tradiciji njegove bogate obitelji. U glavnoj muškoj ulozi našao se zgodni Ozcan Deniz (46), na našim prostorima već dobro poznat iz serije ''Crna ruža''. Frajer izgleda kao da mu je nadimak turski George Clooney, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

Njegovu partnericu tumači Asli Enver (34),  turska glumica koja je, igrajući lik Sureje, simpatijama nadmašila megapopularnu Hurem iz Sulejmana Veličanstvenog. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Ovaj uigrani duo postao je omiljeno lice večernjeg programa domaćih televizija pa je nova sezona 'Istanbulske nevjeste' krenula već jučer, 1. siječnja, na Novoj TV. U kakvim će se to novim (ne)zgodama pronaći turski junaci tek ćemo vidjeti, ali nema dvojbe da publika jedva čeka nove intrigantne obrate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by İstanbullu Gelin (@istanbullugelin.tv) on

Ipak, to nije sve! Za sve obožavatelje Asli Enver, na male ekrane sinoć se uselila i nova turska poslastica - ''Ukradeni život''. Turska dramska serija prati Lejlu i Kemala čiji idilični obiteljski život prekine otmica Kerema, njihova malodobnog sina. Štoviše, ubrzo se saznaje da nije riječ o ''običnoj'' otmici, već o osveti zbog mračnih tajnih prošlosti. Otmica dječaka potrest će cijelu obitelj i na vidjelo iznijeti brojne poremećene odnose i potisnute emocije, a zapeti unutar ove, naizgled skladne, obitelji mogli bi brzo osvojiti gledatelje. U cijelu priču ulazi Mehtmet, bivši policajac koji će pokušati pronaći krivca te Ozlem, obiteljska prijateljice i asistentica koja bi mogla postati fatalna žena cijele ove priče. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UKRADENI ŽIVOT®️ (@ukradeni_zivot_hr) on

Upravo nju tumači Asli Enver, turska ''nevjesta'' kojoj bi ova, posve drugačija, uloga mogla stvarno sjajno pristajati. Da prikratimo iščekivanje, pronašli smo mali video s predokusima svega onoga što nas čeka u novoj seriji. 

Možda vas zanima Znaš li kako izgleda nova Esmeralda? Rubrika Stars Stars

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0