Life&style

Najslađe danas: samojed koji svaki dan otvara svoj advenstki poklončić na Instagramu

  • Instagram profili kućnih ljubimaca definitivno su nam među omiljenima, a jedan nas se posebno dojmio
  • Maya je samojed s gotovo 2 milijuna pratitelja i jedan pogled na njezin profil dovoljan je da svakome postane jasno zašto je profil ove uvijek nasmijane ljepotice obožavan diljem svijeta
  • Posebno nas je oduševilo Mayino odbrojavanje do Božića pa ona i njezin braco Michi svakog dana otvaraju jedan adventski poklončić koji ih čeka pod borom

Ako bismo morali izdvojiti omiljene Instagram profile, oni koji uključuju preslatke kućne ljubimce zasigurno bi se našli na samom vrhu popisa. A kako i ne bi kada nas svojim nepodopštinama svakodnevno uspiju raznježiti, rastjerati sve naše svakodnevne brige, a nerijetko nas i nasmijati do suza. I iako je u bespućima interneta mnoštvo profila s psima, mačkama, zečićima, ježevima i ostalim životinjicama u glavnim ulogama, malo ih je toliko šarmantnih kao što je to onaj samojeda Maye. 

Maya nije samo kućni ljubimac, već prava Instagram zvijezda koja ima nevjerojatnih 1,9 milijuna pratitelja, s tim da ovaj epitet 'nevjerojatnih' nekako ima smisla samo dok ju se ne upozna. A već nekoliko dana praćenja njezinih svakodnevnih dogodovština dovoljno je da nam postane jasno kao dan da je Maya uistinu divan i poseban ljubimac. Kada je raspoložena, zna čak i zapjevati i jedno je od rijetkih bića na planeti koje je baš uvijek nasmiješeno od uha do uha. I da, obožava razne modne dodatke!

 | Autor: Instagram @mayapolarbear Instagram @mayapolarbear

Maya je šarmantna Ukrajinka s njemačkom adresom, omiljena hrana su joj losos, govedina i piletina, uživa u kupanju dva puta tjedno kako bi njezina dlaka uvijek bila besprijekorno čista i sjajna, razumije engleski, njemački i mandarinski, a odnedavno ima i "bracu" Michija, preslatkog smeđeg pomeranca.

Osim što izgleda kao preslatki hodajući oblak, Maya je odlično izdresirana pa ju je njezina vlasnica tako, između ostaloga, naučila i da otvara svoje adventske poklone koji je čekaju pod borom, a moramo priznati da je iščekivanje novih storija svakoga dana i gledanje Maye kako pažljivo čupka dio po dio ukrasnog papira sve dok konačno ne stigne do svog nestrpljivo iščekivanog poklončića definitivno jedna od naših omiljenih aktivnosti. I obećajemo da je u pitanju nešto što je po slatkoći jako teško nadmašiti!

Photo: Instagram @mayapolarbear
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Sladak