Life&style

Domaći brend Nyushka radi personalizirane zdjelice za kućne ljubimce i stvarno su preslatke

  • Svi mi volimo razmaziti svoje četveronožne ljubimce, a zašto i ne bi? 
  • Skrolajući Instagramom naletila sam na preslatki brend Nyushka koji stoji iza personaliziranih keramičkih posudica za četveronožne prijatelje
  • Evo kako mogu izgledati!

Sve otkako je u moj život došla Dramica (prvi ljubimac, maca) moj Instagram feed zatrpan je mačjim videima i svime što je na bilo kakav način povezano s mačkama. Kad me prijateljica pita zašto joj nisam lajkala posljednjih 50 fotki s bračnog putovanja po jugoistočnoj Aziji, sve što joj imam za reći je da je baš u to doba bio viralan video u kojem mačka pleše oko šipke. Ne znam kako, ali i sama sam ušla u klub 'osobe opsjednute svojim ljubimcem', a brzo sam predala zahtjev i za klub 'osobe koje misle da su ljubimci isto što i djeca'. Guilty as charged, no ha'jmo na ozbiljnije stvari. 

Možda vas zanima Gotovo svi volimo životinje, ali evo koji horoskopski znakovi vole više svoje ljubimce od ljudi Rubrika Life&style Life&style

U tom mom skrolanju Instagramom naišla sam na nešto što me osvojilo na prvi pogled i što će osvojiti baš svaku osobu koja se nalazi u barem jednom od ova dva kluba. Domaći brend Nyushka stoji iza preslatkih, personaliziranih keramičkih posudica za četveronožne prijatelje. Ne znam jesu li slađe posudice ili fotke sa sretnim ljubimcima koji s njima poziraju. U svakom slučaju #cutenessoverload.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nyushke (@nyushke)

Ovih 19 ljubimaca koji spavaju natjerat će te da ostaviš sve što radiš te odeš odspavati najslađi san

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nyushke (@nyushke)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nyushke (@nyushke)

Nyushke keramičke posude dolaze u više boja i sa stabilnim i efektnim postoljem od bambusovog drva. Kreatori su se pobrinuli i da se zdjelica ne kliže s postolja i time ne uznemiri vašeg omiljenog dlakavca usred njegove najdraže aktivnosti, tako što su postolje ojačali silikonom. Osim što su zdjelice estetski lijepe i super će se uklopiti i u elegantne prostorije, one se mogu i personalizirati imenom ljubimca, rukopisom i odabirom motiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nyushke (@nyushke)

Posude dolaze i u različitim veličinama te su tako namijenjene za različite ljubimce - od zekonja, maca i manjih pasa do ljubimaca srednje veličine, kao i one iznad 20 kg koji zahtijevaju zdjelicu zapremnine do 1100 grama hrane. Sve zdjelice mogu se koristiti i za vodu obzirom na to da se na keramici, za razliku od plastičnih/metalnih zdjelica, puno teže stvaraju mrlje od kamenca .

Sve u svemu - jasno je što će Dramica dobiti za rođendan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nyushke (@nyushke)

A ako si i ti jedna od onih koje vole razmaziti svoga ljubimca - učini to. Kako bi rekao Ricky Gervais: "Što je najgore što se može dogoditi ako razmaziš mačku? To je mačka, ne osoba. Neće narasti i postati (ubaci ime) Boris Johnson.

Photo: Instagram @nyushke

Komentari 0