Life&style

Najljepše blagdanske dekoracije od 7 kuna naviše

Iako su nas blagdanskim dekoracijama sa svih strana počeli bombardirati već sredinom 11. mjeseca, znamo da ima onih koji svoje ukrase još nisu uspjeli pronaći. Ako si među njima, savjetujemo ti da posjetiš neke od ovih trgovina. Na popisu su i neke koje možda ne bi očekivala!

Bilo voliš prirodno, kombinacije drvenih ukrasa, prirodnog bora i možda ponekog licitarskog srca ili su tri draži moderni ukrasi poput neonskih svjetlećih natpisa i bijelih plastičnih borića pregršt je ukrasa za bor, dekoraciju doma i pribora za stol u ponudi prodavaonica. Zavirili smo što se nudi kod ova 4 fantastična brenda. 

Naravno,  IKEA je neizostavna. U ovoj robnoj kući oduševile su nas kombinacije pozlaćenih elemenata i nordijske jednostavnosti, poput stalka za kolače. Nismo mogli odoljeti paru "buba za bor" - divnih ukrasa za božićno drvce, koji su u istom trenu dovoljno kompaktni da budu i ukrasi za stol.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

Ukrasi za bor 3 komada, 30 kn; Ukasi 2 komada 45 kuna; Pladanj za kolače 49 kn; LED rasvjeta 39 kn

A što kažeš na pretjerano kićeni mini bor? Izgleda kao savršeni mlađi brat velikog kićenog bora! Baš takav primjerak borića možeš pronaći u robnoj kući Jysk. Oduševila nas je i njihova blagdanska ponuda. Ne možemo reći ne neonskom natpisu Merry Xmas, a svoj ćemo čaj (s rumom!) piti iz divno dekoriranih staklenih čaša!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Mini bor 49 kn; Svjetleći natpis 22.50 kn; Ukras 1 komad 7 kn; Čaša 1 komad 7.5 kn

Robna kuća Kik u svojoj ponudi ima divne ukrasne vijence koji su sada i sniženi. Također, neodoljivo nam izgleda i prigodna ukrasna staklenka, u kojoj bismo rado vidjeli domaće keksiće od maslaca. Također, neodoljivo izgleda ukras u obliku žaruljice kojeg možemo zamisliti i kao dodatak boru, i ukras na zidu, i na vratima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ukras žarulja 34 kn; Vijenac 49 kn; Staklenka 25 kn; Viseći ukras 44 kn

Možda vas zanima Božićne kuglice s bočicom džina: znamo gdje ih kupiti kod nas Rubrika Life&style Life&style

Oduševila nas ponuda lampica poljskog modnog brenda Sinsay. Da, da u Sinsayu osim odjeće se prodaju i male kućne dekoracije, a u ponudi su im lampice tijekom cijele godine. I to prigodne. Sada su u ponudi šarene i metalom obložene lampice, a preko ljeta su tu bili i mali svjetleći sladoledi, lubenice, kokteli... Za party 365 dana godišnje!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Slušalice 39 kn; Lampice 89 kn; Olovka 11 kn; Lampice 89 kn

Photo: IKEA

Komentari 0