Life&style 21. travnja 2019.

Najbolji i najgori materijal za dečka sudeći prema njegovom horoskopskom znaku

Profimedia/Instagram.
  • U proučavanju nečijeg karaktera često posežemo za horoskopom koji nam može dati generalni uvid u nečije mane i vrline
  • Vodeći se tom mišlju pripremili smo ti ljestvicu poželjnih i nepoželjnih partnera sudeći prema njihovom horoskopskom znaku
  • Rak i Blizanci slove kao najbolji materijali, a Djevici i Škorpionu pristupi s oprezom

NAJBOLJI:

1. Rak

Svojim smislom za romantiku, toplim srcem i osjećajem za empatiju, nimalo ne čudi što je rak preuzeo vodstvo na ljestivici najboljih. Dečki rođeni u ovom horoskopskom znaku su sposobni voljeti nekoga više nego što vole sebe te su nesebični i puni razumijevanja. Odlični su kao rame za plakanje i učinit će sve da te suze pretvore u osmijeh. Žude za bliskošću i jedva čekaju osnovati vlastitu obitelj.

Možda vas zanima... Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život

2. Blizanci

Dečki rođeni u znaku Blizanca su zaista nešto posebno. Imaju urođenu želju da donesu radost i sreću gdje god da pođu, a ta želja postaje još veća kad je u pitanju njegova voljena. Dobri su slušatelji i zaista ih zanima što netko ima za reći. U odnosu s drugim ljudima najvažniji faktori su im povjerenje, komunikacija i poštovanje. Iako znaju biti pomalo neodlučni što im otežava pronalazak voljene osobe, kada ju napokon pronađu više nemaju nikakvih sumnji.

3. Lav

Ono što muške laviće čini tako nevjerojatnima je da uvijek daju više no što traže zauzvrat. Dat će sve od sebe da se njegova voljena osoba osjeća voljeno i zaštićeno, a uz to su i nepopravljivi romantici. Lav predstavlja savršenu kombinaciju najboljeg prijatelja i ljubavnika, a odanost i poštovanje su mu dvije najbitnije stvari u odnosu.

4. Strijelac

S obzirom da strijelac baš i nije lud za "vezivanjem", radije će ostati sam ili u površnim odnosima dok ne pronađe nekoga kompatibilnog. No, kada napokon pronađe "svoju" osobu, postat će joj predan u potpunosti. Iz dana u dan će smišljati nove načine kako da je osvoji i dokaže svoju odanost. Jednom kada se zaljubi, postaje najbolja verzija sebe.

5. Vaga

Ovisno o njegovoj trenutnoj životnoj situaciji, on može biti jedan od najboljih ili jedan od najgorih momaka. Po prirodi je šarmantan, koketan i voli biti u središtu pozornosti, što može biti malo zeznuto. No, ako je takav u zreloj fazi svog života, postaje prototip savršenog dečka i nema problema s posvećivanjem samo jednoj osobi.

NAJGORI:

1. Djevica

Imaju ego velik kao kuća, ali u njihovu obranu, često ga koriste kako bi prikrili vlastitu nesigurnost. Kad su ljutiti znaju biti zaista otrovni, no u isto vrijeme su i izuzetno inteligentni i imaju odličan smisao za humor. 

2. Škorpion

Iako je Škorpion jedan od najstrastvenijih znakova, ne voli se vezati i nedostaju mu komunikacijske vještine bez kojih se ne može izgraditi kvalitetan odnos. Iako bi s vremenom mogao postati usamljen, škorpion će se vezati za nekoga isključivo pod svojim uvjetima. Njegova tajanstvenost zna biti veoma privlačna, ali nema ga smisla držati uz sebe dok ne sazrije.

3. Ribe

Dečki ribe imaju tendenciju sabotiranja vlastitog ljubavnog života. To se događa iz razloga što su sebi zacrtali određeni scenarij koji ne mogu primijeniti u stvarnom životu te postaju žrtve vlastitih očekivanja. Iako zvuči kao prenemaganje, ribe su previše dobri dečki zbog čega će ih drugi ljudi često iskorištavati. Znaju biti ljubomorni i nesigurni, a razumjet će ga jedino druga osjetljiva dušica.

Možda vas zanima... Jupiter će u travnju poljuljati naše financije - kako najbolje postupati s novcem ovisno o horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

4. Ovan

Iako se na prvi pogled čini izuzetno privlačan i seksi, on je dominantan i kratkog fitilja. Često ispadne drzak i "šefovski" nastrojen te s njime na kraj može izaći jedino snažna i neovisna osoba koja će ga spustiti na zemlju. Unatoč teškom karakteru, jednom kad se zaljubi lakše će raditi kompromis i bit će veoma odan.

5. Bik

Dečko u znaku Bika je užasno tvrdoglav i radije bi udarao glavom kroz zid nego priznao da je u krivu. Kompromis u njegovu rječniku ne postoji. S druge strane, jedan je od najodanijih i najpouzdanijih znakova koji su veoma zaštitnički nastrojeni prema voljenima.


 

Komentari 0