Life&style
'Superpar' ulazi u treću sezonu emitiranja

Na RTL-u uskoro kreće nova sezona 'Superpara', evo što te sve očekuje

  • Kakve sve uzbudljive igre i zadaci očekuje osmero novih parova te hoće li biti zadovoljni smještajem, gledatelji će otkriti u trećoj sezoni zabavno-natjecateljske emisije 'Superpar'
  • Iz RTL-ove produkcije poručuju kako će se ove jeseni zapravo promijeniti sve osim voditelja
  • Započelo je i predstavljanje parova,a za oko su već zapeli Celine (27) i Ante Karin (54), koji su u braku dvije i pol godine

Prohladne jesenske večeri mnogima je zadovoljstvo provoditi u najbližem društvu u toplini doma uz zanimljiv TV program. Upravo zato mnoge televizijske kuće pripremaju svoje adute za nadolazeću sezonu, a među njima je i svakako RTL-ova uspješnica "Superpar" čije prikazivanje treće sezone počinje uskoro na kanalima ove komercijalne televizije. 

Možda vas zanima Tko želi provjeriti kako su funkcionirali Pinčić-Rogoznica prije godinu dana može u showu Superpar Rubrika Stars Stars

Voditeljska palice će baš kao i prethodne dvije sezone pripasti glumcu i voditelju Enisu Bešlagić koji će se, sigurni smo, odlično snaći i kao rame za utjehu mnogim natjecateljima.

A uz nova lica u showu, očekuje nas i novi ambijent, novi zadaci, novi studio pa će se zapravo tako sve promijeniti osim voditelja. 

‘Kandidati su opušteni, zabavni i ne boje se nijednog zadatka. Igre su i dalje fenomenalne, a ako ste mislili da ste sve već vidjeli u prvoj i drugoj sezoni - vjerujte mi, iznenadit ćete se’’, poručio je Bešlagić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Superpar (@superpar_rtl)

Kuća kandidata smještena je u jednom elitnom zagrebačkom kvartu, gdje će natjecatelji moći uživati u zelenilu i miru, a svoje će dane provoditi na tri kata kuće koja, uz voćnjak, oranicu i dvorište ima i vanjski bazen, ali i smještaj za jedan 'sretan' par.  Sobe u kući dobile imena koja podsjećaju na neke RTL-ove emisije: "Krv nije moda", "Tri, dva, jedan - kukaj!", "Život na vazi", "Indirekt".

Sjećaš li se emisije 'Prijatelj na kvadrat'? Donosimo ti gdje su danas njezini voditelji

Natjecatelje očekuju 23 igre, a da im neće biti lako, potvrdili su i iz produkcije RTL-a. 

‘’Kandidatima pokušavamo zapapriti na razne načine tako da će biti i ljigavih igara, onih s tajnim zadatkom i iznimno smiješnih igara na sreću, no da sada ne otkrivamo previše, svaki dan je nešto novo i potrudili smo se da svima bude zabavno! “, otkrio je producent 'Superpara' Vanja Meandžija.

Iz RTL-a počeli su i s predstavljanjem kandidata, a mnogima su do sada zapeli za oko kućanica Celine (27) i bivši vojni časnik i ratni veteran Ante Karin (54), koji su u braku dvije i pol godine.

Celine i Ante u braku su dvije i pol godine | Autor: RTL RTL Celine i Ante u braku su dvije i pol godine

Pridružit će im se i frizerka Anita (27) i Niko Šapina(34) koji radi u drvnoj industriji, a dolaze  iz Korenice. To su još  Ljiljana (54) i Božidar Čevra (57) iz Zagreba. Iz Zagreba također dolaze Antonio Marić (23) I Silvia Pokrajac (21) koju su gledatelji već mogli gledati kao natjecateljicu showa ‘Gospodin savršeni’. 

Photo: RTL

Komentari 0