Stars

Tko želi provjeriti kako su funkcionirali Pinčić-Rogoznica prije godinu dana može u showu Superpar

  • Mnoge je jučer iznenadilo kad su u RTL-ovoj emisiji Superpar vidjeli Doris Pinčić i Borisa Rogoznicu
  • Sada već bivši supružnici pojavili su se kao superpar budući da u emisiji uvijek gostuje jedan celebrity par
  • Objašnjenje je da je emisija snimana krajem 2019. godine kad su Doris i Boris još bili zajedno. No, ako si znatiželjna, možeš škicnuti da vidiš je li se već onda nešto moglo iščitati o skorom kraju braka

Sinoć je počelo prikazivanje nove sezone RTL-ova showa ''Superpar'' te su u nekoliko minuta prikazani zanimljivi kadrovi koje ćemo moći vidjeti cijele sezone. A upravo je kada u kojem se pojavljuju, sada već bivši, supružnici Doris Pinčić i Boris Rogoznica izazvao najviše reakcija. 

 | Autor: RTL/privatni album RTL/privatni album

Brojni gledatelji nisu mogli vjerovati o čemu je riječ, a iz showa su vrlo brzo objasnili o čemu je riječ. ''Druga sezona RTL-ove zabavne emisije 'Superpar' snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši supružnici, Pinčić - Rogoznica bili u braku. Svoju su ulogu "celebrity para", u dvije epizode koje ćemo prikazati potkraj sezone, odradili profesionalno i u duhu emisije.'', stoji u izjavi. Prošle godine smo u toj ulozi imali prilike vidjeti pjevačicu Indiru Levak i njezinog supruga Miroslava koji su se odlično snašli, tako da nas baš zanima kako će se snaći bivši supružnici. 

 | Autor: RTL/privatni album RTL/privatni album

Možda vas zanima Dok jednom smrkne, drugom svane! Boris javno priznaje da pati, a Doris ne skida smiješak s lica Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, par je u sredinom lipnja preko svojih Instagram profila potvrdio nagađanja da je njihovom gotovo sedam godina dugom braku ipak došao kraj te da već neko vrijeme ne žive zajedno, a Doris je ostala živjeti u obiteljskoj kući nedaleko od Zagreb s djecom Donatom i Gitom. Boris je pak početkom kolovoza priznao aferu s glazbenicom Alex Ognjenom, nakon što je njihova intimna prepiska dospjela u medije. Doris se o tome nije javno izjašnjavala već uživa u poslu voditeljice HRT-ove emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'' te privodi studij kraju. Boris je nakon svega zaključao svoj Instagram profil, vratio se u Zagreb i spreman je početi novi život. 

Pa sad, ako si doista znatiželjna, u Superparu možeš vidjeti kako su suprižnici Pinčić-Rogoznica djelovali prije bračnog kraha. Skladno i sretno? Ili se ipak moglo primjetiti da ni u raju nije sve savršeno?

Photo: RTL/privatni album

Komentari 0