Stars

Dok jednom smrkne, drugom svane! Boris javno priznaje da pati, a Doris ne skida smiješak s lica

  • Pjevač Boris Rogoznica najavio je kako se nakon kraćeg izbivanja vraća u Zagreb gdje nastavlja sa svojim "poslom i uveseljavanjem nacije"
  • Dok se pjevač nastoji vratiti u normalu, doima se kako njegova bivša supruga Doris Pinčić nakon rastave živi punim plućima
  • Uz poslovne obveze na televiziji, voditeljica svaki slobodni trenutak koristi za druženje s djecom, a pohvalila se kako uskoro završava i drugi studij

Krah braka voditeljice Doris Pinčić i pjevača Borisa Rogoznice izazvao je velik interes javnosti, no doima se kako im se životi vraćaju u normalu. Barem tako tvrdi sam pjevač koji je na svom Instagramu pratiteljima poručio sljedeće: "Dragi moji svi! Borko se vratio u Zagreb, i donekle u normalu. (Tablete su napokon počele djelovati i moram vam priznati da su prva liga). Nastavljam dalje sa svojim životom, poslom, širenjem pozitivne energije, nastupima i uveseljavanjem nacije."

Podsjetimo, Boris je prije nekoliko dana za javnost zaključao svoj profil na Instagramu. Neposredno prije toga objavio je stihove pjesme "Nevera" Olivera Dragojevića za koje su mnogi pretpostavili kako ih je posvetio upravo bivšoj supruzi.

Možda vas zanima Dalibor Petko ponovno briljira, prerušio se u jednu poznatu Hrvaticu i dobro nas nasmijao Rubrika Stars Stars

Dok pjevač vida ljubavne rane, čini se kako je voditeljica uspješno prebrodila rastavu te svaki slobodni trenutak provodi s njihovom djecom, šestogodišnjim Donatom i dvogodišnjom Gitom. "Jedna grozna fotka koja savršeno opisuje prekrasnu nedjelju i sve mame i tate koji jedu u ovakvim pozama zbog svojih najdražih mališana", otkrila je Doris kako provodi slobodne vikende.

Možda vas zanima Imaju li starije majke doista pametniju djecu? Da, i to nije jedina prednost Rubrika Life&style Life&style

"Krasna žena, mama, glumica, vesela duha. Sve najbolje. Šminka ti ne treba. Prirodna ljepotica", "U maminom krilu je ipak najljepše", "Prekrasna si i imaš očito nepresušan izvor energije!", samo su neki od komentara koji su se mogli pronaći ispod voditeljičine objave. A osim s djecom, 32-godišnjakinja je otkrila kako se posljednjih dana intenzivno druži i s knjigom budući ida završava diplomski studij iz komunikacija. Čini se kako kod Doris uistinu nema mjesta za tugu!

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    prevario ju je i nema sta pricat po medijima.doris se nema cega sramiti vesela i pozitivna osoba.