Stars

Dalibor Petko ponovno briljira, prerušio se u jednu poznatu Hrvaticu i dobro nas nasmijao

  • Prije tri godine voditelj Dalibor Petko javnost je zabavljao svojim transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'
  • A da je "kralj dizanja raspoloženja", kako mu tepaju obožavatelji, pokazao je u svojoj posljednjoj preobrazbi koju je dokumentirao na Instagramu
  • Ovoga puta njegova inspiracija bila je Višnja Pevec, a na snimanju se se kao ispomoć našla i jedna guska

Voditelj Dalibor Petko posljednjih mjeseci svoje pratitelje na društvenim mrežama oduševljava transformacijama u kojima mu društvo nerijetko pravi 70-godišnja majka Katica. Nakon influencerice Kim Kardashian, stilista Marka Grubnića i pjevačice Teodore Džehverović na red je došla - Crna Višnja. Iza ovog nadimka krije se Višnja Pevec, supruga poduzetnika Zdravka Peveca koja je svojedobno nastojala ostvariti glazbenu karijeru.

Možda vas zanima Ovaj makeup artist može se pretvoriti u bilo koju slavnu osobu - pogledaj transformacije Rubrika Life&style Life&style

Za ovu priliku Petko je odlučio rekreirati fotografiju na kojoj gospođa Pevec pozira s guskom u ruci. "Zvali su me crna višnja... Ne znam kako je Višnja svoju gusku stavila u nirvanu, mene je moja bome čvaknula. Pevec guska je mega optimistična, moja spustila glavu", napisao je voditelj u opisu usporednih fotografija.

Petko je pratiteljima priznao kako je za potrebe snimanja gusku posudio od susjeda, a u narednom video je otkrio kako ju je uopće uspio primiriti za snimanje. Naime, zapjevao joj je ni manje ni više nego Višnjin hit koji je svojevremeno korišten i u reklami za jedno domaće pivo. "Našao sam način kako umiriti gusku - zapjevao sam joj 'Crna Višnja'. Doduše, ne znam je li se guska smirila ili se pravila mrtva samo da prestanem pjevati", iskren je bio voditelji.

Možda vas zanima Dočekaj jesen spremna: Evo što sve trebaš imati u svom ormaru Rubrika Moda Moda

Reakcije ni u ovom slučaju nisu izostale! "Ajme meni koja si ti legenda", "Ti si baš ono, pozitivno lud", "Jaoooo! Svaki put kad pomislim da nema dalje, ono stiže još bolje", bili su samo neki od oduševljenih komentara koji su se mogli pročitati ispod navedenih objava. Petku su njegovi obožavatelji poručili da je "kralj dizanja raspoloženja", dok mu je violončelistica Ana Rucner jednostavno napomenula da je - čudo.

A što se tiče druge zvijezde njegove objave, dio pratitelja je zanimalo da li je guska na kraju "završila karijeru na bini od krumpira". Voditelje je odbacio ove insinuacije te je otkrio kako se guska vratila sretno i neokrznuto svome jatu.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0