Life&style

Na Netflix se vraća naš omiljeni lopov! Lupin planira najluđu pljačku dosad i jedva to čekamo pogledati

  • Nakon dugog čekanja, 5. listopada na Netflixu konačno gledamo nastavak priče o svom omiljenom lopovu - stiže "Lupin: Part 3"!
  • Kao što možda već znaš, serija i njezin glavni lik inspirirani su pričama o Arsèneu Lupinu francuskog pisca Mauricea Leblanca
  • Sada se Lupin vraća još napetiji no ikad prije i s idejama koje nikad nisu bile luđe
  • Pročitaj više: Serija 'One Piece' potukla je rekorde serija 'Wednesday' i 'Stranger Things' na Netflixu

Najtraženiji francuski džentlmen lopov možda je dosad bio u bijegu, ali vraća se na Netflix već ovaj tjedan, u četvrtak, 5. listopada! U traileru za "Lupin: Part 3" već smo mogli vidjeti Assanea Diopa (kojeg glumi Omar Sy) kako planira svoju najintenzivniju i vjerojatno najluđu pljačku dosad. Majstor prerušavanja se ne boji opasnosti, a svoje nove vratolomije je i sam ocijenio ocjenom 12 od 10 na ljestvici opasnosti.

 | Autor: Netflix Netflix

Serija je, kao i njezin glavni lik, inspirirana pričama o Arsèneu Lupinu, džentlmenu lopovu kojeg je stvorio francuski pisac Maurice Leblanc početkom 1900-ih. Prvi dio Lupina postavio je temelje priče, predstavljajući Assanea Diopa, Senegalca odgojenog na pričama o Lupinu. Postavši i sam majstor lopov i majstor prerušavanja, Assane se sada želi osvetiti bogatom biznismenu Hubertu Pellegriniju (Hervé Pierre) jer je smjestio Assaneovom pokojnom ocu, Babakaru (Fargass Assandé), krađu skupocjene ogrlice.

Možda vas zanima Netflixova serija 'Tko je ubio Jill Dando?' istražuje do danas neriješeno ubojstvo poznate BBC-jeve voditeljice Rubrika Life&style Life&style

Što sve možemo očekivati od nove sezone serije "Lupin: Part 3"?

Kad smo zadnji put vidjeli Assanea, bio je u bijegu od policije. Iako je možda uspješno otkrio veliku prijevaru koju je počinio Hubert Pellegrini, to se nije dogodilo prije nego što mu je Hubert smjestio ubojstvo. Nakon što se pobrinuo za to da policija uhiti Huberta za sve što je napravio, Assane izbjegne policiju na dovoljno dugo da se posljednji put sastane s Claire i Raoulom, ispriča se za svu opasnost koju je doveo u njihove živote te im obećaje da će nestati kako bi ih zaštitio. No, duhovi prošlosti nikad nisu daleko i nešto neočekivano će preokrenuti njegove planove naglavačke.

Pogledaj trailer iznad kako bi saznala što ti planovi uključuju:

Tu je još jedan sneak peek u kojem možemo vidjeti Assanea kako hoda pariškim uličicama dok iza njega trešte policijske sirene. Traži utočište na krovu, ali snajperska ekipa ga vidi zahvaljujući naočalama za noćno gledanje. Zatim Assane počinje bježati u pokušaju da spasi svoj život. Potom dođe do velikog razmaka između krovova, preostaju mu dvije opcije - stajati mirno i potencijalno biti nađen i upucan ili skočiti... Pokušava jedan od onih skokova koji se definitivno čine lakšim u filmovima i, iako ne promašuje, ne uspijeva se ni dočekati onako kako je planirao nego se drži za rub krova dok mu život visi o koncu.

Jedva čekamo saznati što će se sljedeće dogoditi!

Možda vas zanima Izišao je prvi teaser za seriju 'The Curse', sa sjajnom Emmom Stone u glavnoj ulozi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Emmanuel Guimier © 2021 Netflix, Inc.

Komentari 0