Life&style

Na Airbnbu možeš bukirati Moulin Rouge pretvoren u apartman - pogledaj kako izgleda

  • Airbnb ponovno pretvara jedno legendarno mjesto pop kulture u smještaj u kojemu možeš prenoćiti
  • Do sada je to napravio sa stanom Carrie Bradshaw iz Seksa i grada, vilom iz filma House of Gucci i kućom u kojoj je živio Sam u kući
  • No, Moulin Rouge možda je ipak najikonskiji smještaj do sada. Pogledaj fotke i pročitaj uvjete za noćenje!

Avionska karta za Pariz je samo 20-ak eura tako da je savršena prilika za počastiti se proljetnim vikend izletom u ovaj romantični grad. Razlog više nam daje i Airbnb koji u mjesecu svibnju svim registriranim korisnicima nudi jedan vrlo poseban apartman - ni manje ni više nego Moulin Rouge. 

Po prvi put u svojoj 133-godišnjoj povijesti legendarni crveni mlin je pretvoren u prekrasan Airbnb. Iako Airbnbu ovo nije prvi put da legendarne setove iz filmova i serija pretvara u apartmane, vjerujemo kako ni jedan nije tako kultni kao ovaj na pariškom Montmartreu. 

Odsad možeš unajmiti kultni stan Carrie Bradshaw iz 'Seksa i grada', a možeš isprobati i njezine cipele!

"Unutrašnjost kultne crvene vjetrenjače u Moulin Rougeu nikada nije bila otkrivena javnosti… do sada. Unutrašnjost vjetrenjače pretvorena je u boudoir inspiriran Belle Époqueom, koji goste vraća u prošlost, na početak kabarea, na noćenje," napisali su na službenom Instagram profilu Airbnba uz fotografije i videa poznatog Moulina koji je sada pretvoren u apartman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Osim toga, gosti će dobiti pristup kazalištu u backstageu, tradicionalni francuski obrok od tri slijeda i najbolja mjesta za predstavu i to sve za samo 1 euro! Zvuči savršeno? Naravno, postoji kvaka. U ovom posebnom iskustvu moći će uživati tek tri sretna dobitnika po principu najbržeg prsta. Ovo ne znači da nemaš šanse već da moraš biti iznimno brza! I sretna.

Rezervacije za tri pojedinačna jednodnevna boravka bit će otvorene 17. svibnja u 19:00 CEST na linku koji će se nalaziti na opisu Airbnbovog profila na Instagramu, a bukirati će se moći datumi u lipnju - 13., 20. i 27. 

Photo: Airbnb

Komentari 0