Life&style

Hoćeš li proživjeti Božić kao Kevin? Njegov dom iz filma "Sam u kući" se iznajmljuje

  • Obožavatelji filma "Sam u kući" sada mogu živjeti svoje snove o druženju u kući McCallisterovih ovih blagdana
  • Airbnb je objavio da iznajmljuje kultni dom iz filma iz 1990. godine na jednu noć
  • Kuća, koja se nalazi u području Chicaga, bit će dostupna za rezervaciju na Airbnb-u 7. prosinca, a cijena je, prava sitnica

Božić je ove godine stigao ranije za obožavatelje filma "Sam u kući". Sretni pojedinci dobit će priliku provesti noć u stvarnom domu obitelji McCallister iz popularnog blagdanskog filma. "Proslavite sezonu u McCallisterovom stilu, vi prljave životinje. Po prvi put, jedna ekipa vragolana može rezervirati odmor u bezvremenskoj kući u kojoj je počela priča Sam u kući (bez uznemiravanja dosadnih uljeza)", napisao je Airbnb u objavi na Instagramu.

Možda vas zanima Lego je kreirao kuću iz filma "Sam u kući" koja ima iste zamke kao Kevinov dom Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Airbnb (@airbnb)

Airbnb se udružio s Devinom Ratrayem (koji je glumio Buzza McCallistera u originalnom filmu) kako bi ugostio jednu sretnu grupu do četiri gosta u poznatoj kući u području Chicaga na jednu noć 12. prosinca. Cijena za boravak u Kevinovu doma na jednu noć prava je sitnica, 25 dolara, što je oko 165 kuna. Tako će Airbnb pružiti posjetiteljima priliku da prožive svoje omiljene scene iz blagdanskog klasika, dok su McCallisterovi odsutni na godišnjem odmoru.

 | Autor: airbnb airbnb Kevinov dom bit će dostupan gostima na jednu noć

Tijekom svog boravka gosti će uživati ​​u raznim aktivnostima na temu Sami u kući. Dom će biti uređen točno onako kako je bio prije 31 godinu i upotpunjen poslasticama i trikovima. Bit će zamki i mina, ali ništa opasno. Bit će, naravno, divnih makarona sa sirom iz mikrovalne pećnice i visoka čaša mlijeka, baš kao što je Kevin pokušavao pojesti za večeru sve dok ga nisu prekinuli razbojnici.

Spremaš se za blagdansko uređenje doma? Otkrivamo ti koji su najnoviji trendovi

 | Autor: airbnb airbnb Kevinov dom bit će dostupan gostima na jednu noć

Naravno, grupa će imati priliku pogledati i posebnu projekciju novog filma. Možda najviše iznenađuje domaćin doma: Buzz McAllister, Kevinov nestašni stariji brat. Goste će dočekati glumac Devin Ratray, koji se očito dovoljno smirio da dopusti gostima da prespavaju u njegovom domu iz djetinjstva, prema Airbnb-u.

Franšiza božićnih filmova Sam u kući Možda vas zanima Hoćemo li za Božić gledati novu verziju filma ‘Sam u kući’ koja je razljutila fanove? Pogledaj trailer Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: airbnb airbnb Kevinov dom bit će dostupan gostima na jednu noć

Gosti će također biti počašćeni "najboljom pizzom u Chicagu i susretom s tarantulom iz stvarnog života", navodi Airbnb. Zainteresirani sudionici mogu zatražiti rezervaciju ovog boravka počevši od utorka, 7. prosinca na airbnb.com/homealone. I poput Kevina, imati "Najbolji Božić ikad!"

Photo: airbnb

Komentari 0