Life&style

Na 28. Večernjakovoj ruži proglašeni najistaknutiji hrvatski kreativci, prvi put se dijelila digitalna ruža

  • Na 28. Večernjakovoj ruži dodijeljene su nagrade najboljima u 2021. godini
  • Uz već poznate kategorije, ove godine dodijeljena je i osma, digitalna ruža, koju je osvojila JoomBoos ekipa serije "Teini dnevnici" u produkciji 24sata
  • Za dobru atmosferu na svečanoj dodjeli nagrada pobrinuli su se brojni glazbeni gosti, poput pjevačice Nine Badrić i pobjednice Dore Mie Dimšić

Sinoć je u Hrvatskom narodnom kazalištu održana dodjela Večernjakove ruže, najvažnije i najstarije medijske nagrade. Na 28. dodjeli Večernjakove ruže koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista uz već poznate kategorije ove godine dodjeljena je nagrada i za kreatore digitalnog sadržaja, digitalna ruža.

Ovaj put tako nisu slavili samo televizijski i radijski novinari te glumci, glazbenici i nova lica, već i kreatori digitalnog sadržaja. Nova kategorija neke je iznenadila, a mnoge i razveselila jer su sada mogli dati glas za svog omiljenog influencera, podcast ili online projekt.

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi Dodjela Večernjakove ruže

Zahvaljujući glasovima publike osam ponosnih dobitnika kući je otišlo sa svojom ružom. Voditeljska palica pripala je dobro uhodanom dvojcu Dušku Ćurliću i Doris Pinčić, a gledatelji su mogli uživati u direktnom prijenosu na Prvom programu HTV-a. Za dobru atmosferu na svečanoj dodjeli nagrada pobrinuli su se brojni glazbeni gosti, a na proslavi nakon dodjele uzvanici su uživali na partyju.

Možda vas zanima "Uspjeh je najbolja osveta" kaže Ella Dvornik tematizirajući svoj posao influencerice Rubrika Stars Stars

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi Dodjela Večernjakove ruže

U kategoriji radijske emisije godine pobjedu je odnijela emisija '2 U 1', a Večernjakova ruža za novo lice godine  pripala je Valentini Baus i Dini Golešu; voditeljima Dnevnika Nove TV. Radijska osoba godine je Sanja Brajković. TV emisija godine je 'Doba Uskoka', a u kategoriji glumačko ostvarenje godine pobjedu je odnijela Mirjana Bohanec Vidović.TV osoba godine po mišljenju publike je Tin Kovačić.

Ove godine je u izboru za ružu i nova kategorija, pa su digitalnu ružu imali priliku osvojiti influenceri i kreatori digitalnog sadržaja. Ruža je pripala JoomBoos ekipi serije 'Teini dnevnici' koja je najgledanija među generacijom Z u Hrvatskoj, u produkciji 24sata.

 | Autor: Pixsell/Igor Soban Pixsell/Igor Soban Dodjela Večernjakove ruže

Glazbenikom godine je proglašen Petar Grašo, a video vezom javio se Luka Modrić. On je po izboru Večernjeg lista najbolji nogometaš u proteklih 50 godina. Večer je protekla u raspjevanom tonu, pa su na pozornici nastupile pobjednica ovogodišnje Dore, glazbenica Mia Dimšić zapjevala je pjesmu "Guilty Pleasure" s kojom će nas predstavljati na Eurosongu u Torinu u svibnju i Nina Badrić koja je zapjevala svoj hit "Pamtim. Goste je zabavljao i Gibonni, pjevač Matija Cvek te bend Silente.

Možda vas zanima Hejteri napali Miju Dimšić, tvrde da na Eurosong ide kopija hita Taylor Swift, "Willow" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi Dodjela Večernjakove ruže

Photo: Pixsell/Emica Elveđi

Komentari 0