Stars

"Uspjeh je najbolja osveta" kaže Ella Dvornik tematizirajući svoj posao influencerice

  • Ella Dvornik započela je video napisavši kako joj je mama rekla da "neće ništa postići od toga što visi na internetu"
  • Pa, sad je mami dokazala da nije bila u pravu - od svoje influencerske zarade kupila joj je skup poklon
  • Mnogi su Elli čestitali na uspjehu i pohvalili je zbog ove geste, no bilo je i negativnih i zajedljivih komentara

Ella Dvornik, jedna od naših najuspješnijih influenserica, otkrila je da je mami kupila automobil, a novac je zaradila poslom kojim se bavi - influensanjem (hm, može li se tako reći?). Ella koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, na TikToku objavila je video pod nazivom "Uspjeh je najbolja osveta" koji je izazvao brojne reakcije.

Danijela i Ella Dvornik Možda vas zanima Mama i kći Dvornik zajedno u teretani: 'A štaš'... i ovo je dio obiteljskog druženja!' Rubrika Stars Stars

Uz prigodnu glazbu u pozadini, Ella je napisala u prvom dijelu videa: "2004. Mama: 'Prestani visiti na internetu, nećeš nikad ništa postići s tim u životu". A zatim u drugom dijelu kaže: "2022: kupila mami auto od gubljenja vremena na internetu". U opisu videa je poručila: "Uspjeh je najbolja osveta". Naravno, ovim videom Ella je ponovno tematizirala je li biti influencer posao ili nije. I uspjšno argumentirala svim skepticima da zapravo jest.

@elladvornik

Uspjeh je najbolja osveta 🤣

♬ dancing - kyo

Većinu pratitelja objava je pozitivno iznendila te su joj čestitali, a neki su i pohvalili lijepu gestu prema majci Danijeli: "Bravo!", "Svaka čast! Mama je bitna u životu", " Divno, sretna majka koja ima takvu kći", "Ženo, ti si apsolutna kraljica", "Vrlo si sposobna i poduzetna, a što je najbitnije, dobra i prizemna osoba. Samo naprijed, Ella", pisali su joj.

 | Autor: Tik Tok/extra.ordinary.home Tik Tok/extra.ordinary.home

No, nekima ova objava i nije najbolje sjela pa su je prozivali. "Treba se znati derati i imati poznatog tatu, taj dio je jako bitan! Obrazovanje nije bitno, ne treba niti srednja, koju su neki naknadno riješili", napisao je jedan pratitelj. Ella mu je spremno odgovorila: "Ne trebaš ni imati tatu da bi ovo radio. Nemaju svi poznate roditelje pa trpaju pare bezobrazno od Instagrama", odgovorila mu je Ella.

Ella Dvornik objavila vruću fotku iz Londona: "Ovako sam izašla van, nitko me nije čudno gledao"

Ali ipak nije odustajao: "Slažem se, ali ti ljudi imaju nekakvu kvalitetu koja se ističe npr. humor, montaža, poduzetništvo, oni su uspjeli zbog sebe, a ne TI", uzvratio je pratitelj. "Ajoj ako proplačem sad zbog osobe bez imena slike i prezimena. Jadna li sam. Dođi mi u facu. Pokaži mi šta si ti napravio", napisala mu je. 

"Inat je najbolji motivator", još je jedan od komentara, a bilo je i onih koji misle da je za Danijelin poklon zaslužan Ellin suprug Charles Pearce: "Ili od muževe plaće", napisao je jedan pratitelj zajedljivo. 

Ella Dvornik obajvila je fotku na Instagramu povodom Valentinova Možda vas zanima Ella Dvornik iznenadila objavom: "Kako je prošlo vaše Valentinovo? Nama ne baš onako kako bi zamišljali' Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@ourexlife

Komentari 0