Life&style

Muškarci su ispričali što misle o tome kad ih mi žene vučemo sa sobom u shopping?

  • Većina muškaraca nije oduševljena idejom o shoppingu sa svojim partnericama
  • Bez obzira na to, većina djevojka želi ići u kupnju baš sa svojim muškarcem
  • Što oni zapravo misle o tome i kako da mu shopping učiniš podnošljivim?

Većina muškaraca ne voli ići u shopping, barem ne na način na koji to radimo mi žene. Žena može ići u shopping i kada joj ništa ne treba i kada nema pojma što želi i hoće li uopće išta kupiti. Žena često samo ode 'baciti oko', što, budimo iskrene, često i završi kupnjom nečega, ali ne i nužno.

7 znakova da će tvoj sin jednog dana izrasti u pravog muškarca i cool frajera

Muškarci kada idu u trgovine, kirurškom preciznošću znaju što i gdje kupiti i ne hodaju po dućanima da bi razgledavali stvari. Svo nužno istraživanje su već odavno napravili. Upravo zato većina muškaraca mrzi shopping s njihovom boljom polovicom jer ga smatraju gubljenjem vremena. Ne samo što sebi ništa ne kupuju već znaju da ih čekaju sati i sati sjedenja dok žena isprobava odjeću, a pritom još moraju odgovarati na pitanja na koja najčešće ne znaju odgovor ili se boje da bi mogli reći nešto krivo. "Kako mi ovo stoji" je najvjerojatnije drugo najgore pitanje koje možeš pitati svog muškarca, nakon onog "Jesam li debela u ovome"? Bez obzira, brojne žene ignoriraju sve navedeno i očekuju da partner s njima ide u shopping. Evo što muškarci s Reddita misle o tome. 

Iskustva muškaraca o shoppingu s djevojkama

"To mi je vraški dosadno. Posebno cipele, ne vidim razliku u 95% slučajeva. Odveo sam je na jedan sajam s autima na 15 minuta i kunem se Bogom, bilo je kao da sam je pokušao razapeti, ali 6 sati između isprobavanja 900 haljina koje izgledaju manje-više isto i 3 trilijuna para cipela da bi se na kraju ipakn odlučila za prve, a ja sam š*** što sam na svom telefonu."

via GIPHY

 

"Kad idemo u kupovinu, dobro mi je. Dijelom zato što imam visok prag tolerancije, ali uglavnom zato što ne idemo u kupovinu "tek tako". Moja žena kupuje kao i ja - ide jer joj nešto treba. Kao, nešto treba zamijeniti, ili će doći neka prilika. Dakle, idemo, postoji cilj, a kada ga postignemo, u osnovi smo gotovi. Ući u trgovinu samo da vidimo što imaju nije ono što mi radimo."

"Uopće ne volim previše kupovati, a ona odobrava moj modni doprinos otprilike u 0% slučajeva, tako da, da, nisam posebno oduševljen tom idejom."

"Dokle god uđemo u dućan gdje mogu pronaći nešto za sebe, to je podnošljivo. Ako je to trgovina jasno dizajnirana za nju, vjerojatno bih samo pričekao vani dok ne završi. Osim ako ne želi da vidim što ona misli o određenim haljinama, cipelama itd., a to je očito loša ideja, jer ja mislim da sve izgleda lijepo."

Liječnikci se češće razvode Možda vas zanima Muškarce ovih 5 zanimanja treba izbjegavati ako želiš dug brak, otkriva odvjetnica za razvode Rubrika Life&style Life&style

"Iskreno, obično mi to ne smeta... ono što me izluđuje je neodlučnost. Isprobat će 5 ili 6 stvari, svidjet će joj se dvije, ali nekako između trenutka kada je izašla iz kabine do kada dođemo do blagajne, 3 ili 4 puta će se zapitati želi li stvarno to. Ako je odgovor "ne", onda moramo ispočetka kroz cijeli prokleti proces."

"Mrzim kupovati odjeću za sebe. Upucaj me ako to moram učiniti s nekim drugim."

"Ja sam potpuno 'nja...' u vezi kupovine odjeće sa svojom boljom polovicom.  Uz jednu veliku iznimku - pogađate, grudnjake. Volim grudi svoje djevojke i kad traži moje mišljenje o takvim stvarima, sve je dobro."

Čula si presudu. Ako jako želiš društvo prilikom shoppinga, možda je najbolje da pitaš prijateljicu ili mamu. A ako ti je baš stalo do baš njegovog mišljenja, potrudi se da odete na mjesta gdje i on može naći nešto za sebe ili makar imaj u planu što točno želiš i potrudi se suziti izbor mjesta, kao i artikla. Tvoj muškarac će ti biti zahvalan. Kao i ako ga odvedeš u shopping donjeg rublja.

Photo: Shutterstock

Komentari 0