Life&style
Liječnikci se češće razvode

Muškarce ovih 5 zanimanja treba izbjegavati ako želiš dug brak, otkriva odvjetnica za razvode

  • Odvjetnica je otkrila statistiku o muškarcima koji se najčešće razvode - prema njihovom zanimanju
  • Među njima su profesije poput vatrogasaca, policajaca i kirurga, a zajedničke su im i neke loše osobine
  • Statistike pokazuju i da su muškarci u ovim profesijama tipično narcisoidni i vole kontrolirati

Odvjetnica za razvode koju na TikToku prati više od 35 tisuća ljudi objavila je video u kojem je ispričala o vremenu kad je još bila na fakultetu i kad je njena kolegica podijelila statistiku o brakovima s muškarcima iz određenih profesija. Naime, očito postoje zanimanja koja bi žene trebale izbjegavati kod odabira supruga ako žele u budućnosti smanjiti rizik da se razvedu.

@jettiegirl28 local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage ♬ original sound - KK

Svi su brakovi različiti, no prema ovoj odvjetnici, određene profesije jednostavno stvaraju bračne probleme mnogo više od ostalih. 
Ovih pet profesija muškaraca žene bi trebale izbjegavati ako žele sretan brak: vatrogasac, policajac, profesije u vojsci, kirurg i pilot.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

“Kad sam prvi put počela raditi u obiteljskom pravu prije 13 godina, druga odvjetnica dala mi je statistiku o top pet zanimanja muškaraca koje bi žene trebale izbjegavati”, objasnila je u videu. Nastavila je i rekla kako je isprva mislila da je to čudna statistika da se netko uopće njome bavi, no tijekom karijere imala ju je priliku i sama potvrditi. 

“Kad razmislim o mojim najtežim slučajevima tijekom karijere, mnogi su uključivali upravo ovih pet profesija”, rekla je odvjetnica. Statistika naravno može reći koliko posto brakova propada, no to ne znači da će i brak s muškarcem neke od ovih profesija postati dio te statistike - jednostavno ukazuje na učestalost te pojave.

Možda vas zanima "Naš brak je prioritet broj jedan - važniji smo si od djece" - ovaj par to savjetuje i drugima Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Sljedeće čega se ova odvjetnica dotaknula su i neke osobine koje generalno “krase” većinu muškaraca u ovim profesijama, poput narcisoidnosti i želje za kontrolom. Smatra da je svim ovim profesijama zajedničko što se muškarci s tim zanimanjima “smatraju bogovima”. Osjećaj važnosti i moći tipično ih čini više problematičnima, misli ona, a mnogi su se u komentarima ispod videa s njom i složili.

“Radila sam kao operater na liniji za obiteljsko nasilje i upravo ovo su bile najčešće profesije, a i mnogo varaju”, napisala je jedna žena o svojem iskustvu.

@jettiegirl28 #lawyers #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress ♬ original sound - KK

Neki su komentirali kako bi i neka druga zanimanja trebala biti dodana, poput odvjetnika i učitelja. U drugom videu, odvjetnica je objasnila zašto zanimanje odvjetnika nije na njenom popisu. Jedna se žena našalila kako je zapravo “možda problem samo u muškarcima”, a ne u njihovim zanimanjima.

Naravno, ovo su samo rezultati statistika te nije svaki muškarac s jednim od ovih zanimanja narcisoidan ili neprirodno voli kontrolu, no valja obratiti pozornost na moguće povezanosti razvoda i ovih profesija na što je zapravo odvjetnica i upozorila.

Znakovi da će brak završiti razvodom Možda vas zanima Ova tri znaka ukazuju da brak neće dugo potrajati, prema iskustvima fotografa vjenčanja Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock

Komentari 0