Life&style

Muškarac prijavljen zbog obiteljskog nasilja pušten da se brani sa slobode pa izbo partnericu

  • Stravičan slučaj iz Osijeka tipičan je primjer zašto se žene boje prijaviti obiteljsko nasilje
  • Osječanka S.S. (46) je to učinila, no sljedeći dan njezin je partner pušten iz zatvora te ju je napao i izbo nožem pred očima 15-godišnjeg sina
  • Usto je ranio i majstora koji je promijenio bravu na njezinom stanu, a zatim zabio nož sebi u vrat

Eto, zašto se žene tako teško odlučuju prijaviti obiteljsko nasilje, slučaj koji se dogodio u Osijeku tipičan je primjer: zato što se boje svog zlostavljača, boje se njegove reakcije, osvete, još goreg nasilja. Boje se za svoj život. Opravdano. Ženi (43) u Osijeku koja je partnera (46) prijavila za obiteljsko nasilje dogodilo se upravo to. Nakon što je u petak nakon njezine prijave priveden u PU osječko-baranjsku i zadržan 24 sata, u subotu ujutro dežurni tužitelj u Općinskom državnom odvjetništvu nije našao elemente za podnošenje zahtjeva za određivanje istražnog zatvora, nego je muškarca pustio da se brani sa slobode. Dobio je samo zbranu prilaska. Što, kako vidimo, nije ispoštovao.

Epilog: naoružan nožem nasrnuo je na partnericu u Trpimirovoj ulici, ispred ulaza u zgradu u kojoj žena stanuje i izbo je pred očima njezinog 15-godišnjeg sina dok je dijete vikalo "Upomoć! Ubit će mi mamu! Zovite policiju!"

 | Autor: Pixsell/Dubravka Petrić Pixsell/Dubravka Petrić

Nesretna žena je samo koji sat prije napada policiji prijavila da joj se opet javio, a policija je to proslijedila DORH-u, piše 24sata. Odmah nakon prijave policiji, uplašena, nazvala je i bivšeg supruga da joj dođe pomoći zamijeniti bravu na vratima stana koji je inače u njezinom vlasništvu. Došao je s majstorom koji je bravu i zamijenio. Svi troje, ali i njezin sin sišli su ispred zgrade. U trenutku kad je nasilnik na nju nasrnuo nožem, bivši suprug zaštitnički se bacio na sina, dok se majstor koji je netom prije zamijenio bravu na stanu pokušao obračunati s napadačem. 

Možda vas zanima "Poručujem drugim silovanim ženama da se nemaju čega sramiti, neka se srami on" Rubrika Life&style Life&style

Nakon što je ubo bivšu partnericu i majstora koji joj je pomagao, napadač si je zabio nož u vrat. Sve troje hitna je prevezla u bolnicu. Jutarnji list piše kako se ženi u nedjelu stanje pogoršalo. Također, u bolnici za vrijeme operacije otkriveno je kako je napadač covid pozitivan. 

Photo: Pixsell/Dubravka Petrić

Komentari 0