Life&style

Mrziš peglanje, pogotovo košulja? Izvrsno rješenje za te muke pronašli smo u Lidlu!

  • Mrziš glačanje jednako kao i ja? Ne nosiš košulje samo zato jer ih treba peglati?
  • Imamo rješenje - djevojka iz popularne Facebook grupe otkrila automatsku peglu koju je našla u Lidlu!
  • Košulja se pegla, a ne peglaš... Ma, glačala ni na vidiku!

U grupi Ženski recenziraj često naiđemo na prava mala otkrića koji onda postaju dio naše makeup rutine, njege o koži, kosi, ili sastavni dio našeg domaćinstva. Ovoga puta naišla sam na objavu koja će sigurno oduševiti mnoge od vas, a pogotovo one koje izbjegavaju nositi košulje samo zato što ih ne vole peglati (ta sam! - op.a.).

I iako nam je u posljednje vrijeme razvikana pegla za okomito glačanje donekle pomogla, ona i dalje ima jedan ključni nedostatak, a to je da opet moraš glačati. Vodoravno, okomito, zbilja nije neka razlika kad ti je peglanje generalno mrsko.

Upravo zato me ova objava jedne čitateljice u kojoj piše kako je naišla na odgovor za iste probleme - glačanje košulja toliko razveselila. Naime, u Lidlu je naišla na stroj koji sam odrađuje ovu mrsku aktivnost - glača bluze, majice i košulje. 

 | Autor: shutterstock shutterstock Ova spravčica mogla bi biti rješenje za sve one kojima je peglanje mrsko

Cleanmaxx Shirst and Bluese Ironer ne samo što glača već i suši robu, tako da majicu možete navući na njega ravno nakon pranja. Mnoge su čitateljice izrazile oduševljenje, dok je bilo i onih koje su mu zamjerile bučenje, kao i to da dok navuku majicu na njega su već mogle opeglati i same. 

Možda vas zanima Zbogom peglanju! Žene otkrivaju kako postižu da im je odjeća ravna, a glačala ni blizu Rubrika Life&style Life&style

Ja sam i dalje uvjerena da prednosti pobjeđuju nedostatke, međutim kada sam pojurila u obližnji Lidl da se i sama uvjerim nije bilo ni jednog. Ako znate gdje ga ima -  javljajte u komentare! I za utjehu, ako ga ne nađeš, ovu spravu možeš naručiti npr. na Amazonu po cijeni od 620 kuna. U Lidlu je znatno jeftiniji - 380 kuna.

A do tada, uživat ću u gledanju videa o ovoj čarobnoj napravici.

 

Photo: shutterstock

Komentari 0