Life&style

Možeš se prijaviti za kušanje vrhunskog vina i uz to još i zaraditi 6700 kuna. Ne treba ti iskustvo...

  • Ne mora se imati pretjerano znanje o vinu da bi se uživalo u njegovim okusima i učincima
  • Time se vodi i platforma Wine List koja upravo takvim strastvenim ‘neznalicama’ plaća za testiranje ovog pića
  • Po sesiji i nakon što napišu recenziju, kušači vina mogu dobiti 200 funti, a uvjet da se prijave na posao je punoljetnost i baš nikakvo formalno znanje vezano za kušanje vina

Omiljene kapljice vina uz koje se opuštaju u večernjim satima nekim sretnicima mogle bi predstavljati još veći užitak. Naime, platforma Wine List u potrazi je za nepcima koji će im pomoći u odabiru sorti vina u svojoj ponudi. Novopečenim sommelierima boce vina stižu na njihovu adresu, a zauzvrat moraju poslati svoju recenziju. Za ovo ‘žrtvovanje’ kušači vina dobit će 200 funti (oko 1.700 kuna), a svoj feedback na piće koje odabere Wine List mogu poslati četiri puta godišnje. Maksimalna svota koju mogu zaraditi, nakon što će moći besplatno uživati u vinu, tako iznosi 800 funti (oko 6.700 kuna)

Možda vas zanima Bijelo ili crno? Evo što tvoja sklonost prema vinu otkriva o tvojoj osobnosti Rubrika Life&style Life&style

Iako Wine List ima tim stručnjaka koji naporno rade da bi na tržište lansirali neka od ponajboljih vina i tako svojim klijentima omogućili otkrivanje novih okusa uz usvajanje novih znanja, sada žele uvesti i novi kut gledišta

‘’Ovo će nam pomoći o prikupljanju novih informacija, boljem razumijevanju vina i u unaprjeđenju procesa donošenja odluka. Vina koja ćemo slati nalazit će se na popisu potencijalnih vina koje razmatramo’’, stoji u oglasu za posao. 

Možda vas zanima Na ovim čašama za vino možeš i zasvirati - a nakon litre, dvije, bit će to neviđena zabava Rubrika Life&style Life&style

Tko se želi prijaviti na oglas mora imati najmanje 18 godina, ali i ne smije imati nikakve kvalifikacije vezane za kušanje vina odnosno nikakav formalin trening.  Zapravo, za razliku od traženih uvjeta za dobivanje drugih poslova, za ovaj vrijedi- što imaš manje iskustva, to bolje!

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Tko se poželi prijaviti na oglas za posao, osim što treba ostaviti svoje ime i prezime, email adresu i link na svoj Instagram profil, morat će i napisati kratku recenziju od 150 riječi za vino koje košta manje od 10 funti (oko 85,00 kuna). 

Prijave su otvorene do 30 listopada, a sretnici će među kandidatima biti odabrani 15. studenog. 

Photo: Shutterstock/instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • neven100

    Istina! Objavljujete clanke koje niti ne procitate... No i hrvati bi se mogli ogledati u UK i napraviti nesto takvo za podrucje HR.
  • Avatar mirna57

    mirna57

    Pročitajte oglas do kraja barem, potrebno je živjeti u UK da bi se moglo prijaviti...