Life&style

"Moj suprug će zbog posla propustiti rođenje našeg prvog djeteta. Rekao je da ću ionako biti pod anestezijom..."

  • Rođenje djeteta najljepši je i najznačajniji događaj za roditelje, a buduća majka toga dana želi svu podršku od svog supruga
  • Nažalost, jedan je muž svojoj suprugi rekao kako neće moći biti uz nju prilikom poroda jer ima poslovnih obaveza
  • No, ženu je najviše povrijedilo što mu je izgovor bio kako carski rez nije prirodan porod i da će ionako biti pod anestezijom

Rođenje djeteta je za većinu roditelja jedan od najvažnijih događaja u njihovom životu i trenutak koji ne bi propustili za čitav svijet. No, nažalost, jedan je budući otac nedavno rekao svojoj ženi razočaravajuće vijesti da neće moći prisustvovati rođenju svog prvog dijeta zbog radnih obaveza, što je majku povrijedilo.  "Imam zakazan carski rez u nedjelju i moj suprug je rekao da ne može biti uz mene jer ima poslovno putovanje na koje odlazi u subotu navečer", objasnila je žena na Redditu.

"Moj muž je gledao utakmicu dok sam rađala, a sad je ljut na mene jer sam to rekla njegovoj majci"

"Rekao je da ne može preskočiti putovanje, zato što je već propustio nekoliko poslovnih putovanja u posljednjih šest mjeseci i zabrinut je da bi mogao izgubiti posao ako otkaže odlazak." Buduća majka je upitala svog supruga može li objasniti situaciju svom šefu, uvjerena da bi šef popustio i da ne bi dopustio da žena prolazi kroz porod sama.

Možda vas zanima Meghan je imala najskuplji kraljevski porod ikad od skoro 100 tisuća kuna, a znaš li tko je imao najjeftiniji? Rubrika Life&style Life&style

"Problem je u tome što je ovo prvi put da rađam i kao svaka druga žena, htjela sam da moj muž bude uz mene i pruži mi podršku", nastavila je. "Njegov izgovor bio je da imam cijeli medicinski tim stručnjaka i da to nije to prirodan porod jer ću biti pod anestezijom." Umjesto toga, suprug je predložio da bi žena trebala pozvati svoju ili njegovu majku da idu s njom u bolnicu, ne obazirući se na ženinu želju da otac bude prva osoba koja će upoznati svog sina.

 | Autor: shutterstock shutterstock "Njegov izgovor bio je da imam cijeli medicinski tim stručnjaka i da to nije to prirodan porod jer ću biti pod anestezijom"

Čovjek je nastavio davati argumente ženi kako je ovo putovanje od iznimne važnosti jer će mu financijski doprinijeti da osigura njezinu i djetetovu budućnost. No, ona je bila ustrajna pri odluci da će radije imati emocionalnu podršku tijekom rođenja, nego kasnije financijsku - što je muža potaknulo da je nazove sebičnom i optuži je da ga predstavlja kao lošeg muža.

Nevjerojatna životna priča: Ove sestre blizanke su se udale za braću blizance i čak su rodile u isto vrijeme!

Muž se kasnije ispričao za sve izgovorene riječi, povjerivši se kako osjeća prevelik ženin pritisak iako zna sve njegove radne okolnosti. Dok je većina ljudi na Redditu bila jednako užasnuta čovjekovom nevoljkošću da bude prisutan na rođenju svog djeteta, neki su bili sumnjičavi da postoji skriveni razlog zašto ne želi biti tamo.

Možda vas zanima Mama četvero djece objavila je neuljepšane fotke svog tijela nakon poroda - svrha nije zgražanje Rubrika Life&style Life&style

"Ovdje ima nešto što muž prešućuje. Ako je žena zakazala carski rez, on je bio unaprijed obaviješten o vremenu i već bi trebao imati slobodno vrijeme", komentirao je jedan korisnik Reddita, dok je drugi sugerirao da je posao "šifra za djevojku", insinuirajući da je bio nevjeran. Drugi se, međutim, potpuno ne slažu i pretpostavljaju da se suprug osjećao emocionalno nespremno kako bi se nosio s porodom i rođenjem djeteta te je posao koristio kao izgovor da izbjegne taj veliki događaj.

Photo: Newscom

Komentari 0