Life&style

Nevjerojatna životna priča: Ove sestre blizanke su se udale za braću blizance i čak su rodile u isto vrijeme!

  • Prava je rijetkost u životu susresti jednojajčane blizance, ali kada se spoje dva para jednojajčanih blizanaca njihovo vjenčanje pretvara se u pravu bajku iz snova
  • Ne samo vjenčanje nego čitav život, a obzirom da su sve naviknuli raditi u paru, tako su i djeca stigla na svijet u gotovo isto vrijeme
  • Hoće li bebe međusobno sličiti kao i njihovi roditelji preostaje nam vidjeti

Jednojajčane blizanke Brittany i Briana Deane udale su se za jednojajčane blizance Josha i Jeremyja Salyersa, a dva para dobila su bebe otprilike u isto vrijeme. Pravo čudo prirode zar ne? Ako se slučajno pitaš kako su se blizanci sudbinski pronašli i zaljubili, bilo je to 2017. godine na festivalu blizanaca, a zatim su Salyersovi zaprosili svoje dame šest mjeseci kasnije, nakon ljubavne romanse.

Nakon tri tjedna trudnoće, još je jednom zatrudnjela! I na svijet donijela "superblizance"

Zajedničko vjenčanje imali su 5. kolovoza 2018. godine, a naravno kao pravi blizanci nerazdvojni su te žive zajedno u Virginiji u SAD-u, a sada su u isto vrijeme i proširili obitelji. Briana i Jeremy dobili su sina koji se zove Jax, a Brittany i Josh sina Jetta.

Možda vas zanima Mama četvero djece objavila je neuljepšane fotke svog tijela nakon poroda - svrha nije zgražanje Rubrika Life&style Life&style

Parovi su objavili vijest o trudnoći na svojoj zajedničkoj stranici na Instagramu, napisavši: "Pogodite što!!?? Obje supruge su nam trudne!" Zatim su iskazali neopisivu sreću riječima: "Oduševljeni smo i zahvalni što smo iskusili preklapanje trudnoće i podijelili ovu vijest sa svima vama! "Naša djeca neće biti samo rođaci, već prava genetska braća! Jedva čekam da ih upoznam i da se međusobno upoznaju!"

Prethodno su trudnice podijelile slatki prizor obje pozirajući u identičnim napola ružičastim i napola plavim haljinama.. Napisale su: "Neka bude ružičasto! Neka bude plavo!" Zatim su najavile da Brittany & Josh čekaju dječaka, a Briana i Jeremy također. Jedno je sigurno: njihove bebe biti će okružene ljubavlju četiri roditelja!

Obožavatelji su bili oduševljeni vijestima, a neki od komentara bili su: "Tako sam uzbuđen zbog svih vas i jedva čekam da vidim jesu li i vaša djeca slična. Nadam se da ćete se i dalje osjećati fantastično." Njihov zajednički Instagram profil sada ima preko 90 tisuća sljedbenika - otprilike 60 tisuća više nego kada su najavili trudnoću, što otkriva da mnogo ljudi svakodnevno prati slatke zgode njihove obitelji.

52-godišnjakinja, koja je bila surogat majka svojoj kćerki, nakon rođenja unuke pati od postporođajne depresije

Iako bi zajednička trudnoća za mnoge mogla predstavljati šok kako je to uistinu moguće istodobno preklopiti, sestre su prošle godine u emisiji Australia's Today rekle da planiraju istodobno zatrudnjeti.

Možda vas zanima Maja Šuput u prvom intervjuu nakon poroda: "Nisam mislila da će ime Bloom izazvati takvu raspravu, ali ne marim što selo priča" Rubrika Stars Stars

"Mislim da postoji nešto što bismo najviše voljele iskusiti zajedno", rekla je tada Brittany. "Iskusili smo većinu prekretnica zajedničkog života, rođendane, dobivanje vozačke dozvole, mature i dvostruko vjenčanje. "Ovo bi bio sljedeći ogroman događaj i voljele bismo svaki trenutak trudnoće proživjeti zajedno."

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0