Life&style

“Moj dečko nikako da me zaprosi, ali onda je moja prabaka porazgovarala s njim”

  • Djevojka je na TikToku podijelila video razgovora između njenog dečka i njene prabake
  • Ona je naime odlučila malo potaknuti dečka svoje praunuke da požuri s prosidbom
  • Razgovor je naravno, imao uspješan učinak!

Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je video u kojem je vidljiv razgovor jedne prabake i dečka njene praunuke. Praunuka u pitanju, koja je video objavila na svojem TikTok profilu logannjadee6 objasnila je kako već neko vrijeme čeka da ju njen dečko Nate zaprosi, no to nikako da se dogodi. No, nakon što je njena prabaka odlučila preuzeti stvar u svoje ruke i malo porazgovarati s Nateom, on se ubrzo predomislio.

Bake i djedovi uvijek su izvor mudrosti i potpore, a posebno se zanimaju za tvoj ljubavni život te se ne boje izraziti svoje mišljenje, htjela ti to ili ne.

@logannjadee6 My great grandma set him straight😂❤️ #proposal #engaged @nateellis10 ♬ original sound - Ailin Chea - ailinchea

Iako to ponekad može biti naporno, oni to rade u najboljoj namjeri, a nekad ti može i pomoći, kao što je to otkrila i ova djevojka. Njena prabaka je odlučila preuzeti stvar u svoje ruke i njenog dečka malo potaknuti da požuri s prosidbom.

U videu koji je objavila na svojem TikToku može se vidjeti kako njen dečko Nate i njena prabaka razgovaraju tijekom obiteljskog okupljanja. Nije jasno što mu je prabaka točno rekla, no po Nateovu osmijehu može se zaključiti da razgovor nije bio neugodan.

"Majka me htjela pošto poto udati: Platila je zaručniku da izlazi sa mnom, a čak je i kupila moj zaručnički prsten" Možda vas zanima Majka ju je htjela pošto-poto udati: "Platila je zaručniku da izlazi sa mnom, a čak je i kupila moj zaručnički prsten" Rubrika Life&style Life&style

Praunuka, zabavljena ovom situacijom objasnila je kako je njena 93-godišnja prabaka “odlučila potaknuti mog dečka na prosidbu budući da se to malo odužilo”.

Brojni komentari ispod videa koji ima više od milijun pregleda pokazuju zadivljenost pratitelja vještinama nagovaranja njene bake, a neki su ju poželjeli i “posuditi” kako bi i njima pomogla u ljubavnom životu.

Jedna baka je i sama komentirala: “Obožavam biti baka. Možeš reći i pitati što god želiš i to je svima u redu!”

 | Autor: TikTok/Scrennshot TikTok/Scrennshot

Čak je i sam dečko u pitanju, Nate, komentirao video i rekao: “Ionako sam mislio zaprositi” i prije nego što se prabaka umiješala. No, mali poticaj u pravom smjeru nikad ne škodi.

Na kraju videa može se vidjeti i prosidba koja se dogodila samo četiri mjeseca nakon što je prabaka obavila važan razgovor!

Možda vas zanima Domišljato ili ludo? Lažirala je svoje zaruke i dobivala besplatne izlete i pića! Rubrika Life&style Life&style


 

Photo: Shutterstock

Komentari 0