Life&style

Domišljato ili ludo? Lažirala je svoje zaruke i dobivala besplatne izlete i pića!

  • Jedna je djevojka lažirala vlastite zaruke dok je bila na putovanju s prijateljicama
  • Kupila si je prsten i na temelju njega dobivala hrpu besplatnih stvari
  • Evo što su joj poručili pratitelji na TikToku...

Za vrijeme Valentinova slavi se ljubav, a parovi dobivaju razne pogodnosti. Za sve zaljubljene djevojke i žene pak postoji hrpa ponuda i upravo njihove ljubavne priče lako raznježe druge i tope njihova srca pa je izgleda lako osvojiti i pokoju besplatnu stvar.

Zaključila je to i iskoristila jedna djevojka uzevši stvar u svoje ruke kako bi, kad već nema ljubav, dobila hrpu besplatnih stvari i uživala u životu. Fran Starkey je - lažirala svoje zaruke.

@franstarkey BA girls loved it #hack #holiday #engaged ♬ Rich Girl - Gwen Stefani

Priznala je to u svom TikTok videu i objasnila da je na putovanju u Veneciju s prijateljicama odlučila biti zaručena i iskoristiti svoj novi status. Čak je na eBayu iz šale kupila prsten u vrijednosti 40-ak kuna.

Možda vas zanima Tajne zaručničkih prstenja: Skrivena značenja 10 prstena kojima su se zaručile slavne dame Rubrika Stars Stars

Namjera joj je bila dobivati besplatna pića, hranu i izlete i sve to na temelju jednoga malog prstena. Fran je tako pokazala kako je izgledalo cijelo putovanje nakon što se pravila da je zaručena, počevši od toga kako pije šampanjac u avionu pa sve do besplatnog putovanje gondolom.

 | Autor: TikTok TikTok Neki joj je čovjek poslao i piće tijekom izlaska kako bi sudjelovao u njezinoj proslavi, a uz naručenu je kavu dobila i za nju besplatne kolače i kekse.

 | Autor: TikTok TikTok "Lažiram proslavu zaruka u Veneciji kako bih prošla jeftinije", napisala je Fran ispod videa, a njezini su pratitelji, inspirirani pričom, pisali da će i sami isprobati njezin trik.

 | Autor: TikTok TikTok

Video ima više od 400,000 pregleda, a neki su čak i priznali da su i sami napravili istu stvar.

Možda vas zanima Ova je djevojka lažirala vlastito vjenčanje samo da joj se - vrati bivši. Što misliš, je li joj uspjelo? Rubrika Life&style Life&style

"Kamo god idem uvijek kažem da nam je godišnjica pa tako dobivamo bolje sobe u hotelima i besplatna pića", napisala je jedna korisnica TikToka. "Moj dečko je rekao "ne" kad sam to pokušala kako bismo dobili bolju uslugu u hotelu"; požalila se druga. Osim toga, mnogi su komentirali kako bi to željeli i sami isprobati. "Zvuči zabavno", bio je jedan od komentara.

 
Photo: TikTok

Komentari 0