Life&style 14. svibnja 2020.

Mmmm... McDonald's je napravio McFlurry sladoled s okusom Kit Kat Ruby čokoladice

PR/WhatsApp.
  • Mnogima omiljena slastica iz McDonald'sa je sladoled McFlurry koji smo imali prilike jesti u brojnim izdanjima
  • Obožavatelji ovog lanca brze hrane u Njemačkoj sad imaju prilike isprobati novi okus
  • Riječ je o Kit Kat Ruby čokoladici, a nadamo se da ćemo ga uskoro i mi imati prilike probati

Svako malo, popularni lanac brze hrane, McDonald's u ponudu stavi nova izdanja svojih popularnih proizvoda. Nas ipak najviše vesele novi okusi njihovih deserata, a ovog proljeća predstavljen je McFlurry sladoled s okusom Kit Kat Ruby čokoladice. 

Možda vas zanima... Stigao je novi okus KitKat čokoladice - Gold verzija s bijelom čokoladom i karamelom! Mljac! Rubrika Life&style Life&style

Ovaj sladoled je već godinama jedan od najpopularnijih proizvoda te smo ga imali prilike jesti u klasičnim varijantama, ali i uz dodatke drugih popularnih čokoladica kao što je Twix i Toblerone ili Smarties bombončića... Ovo ružičasto izdanje ne samo da super izgleda, već je i kombinacija okusa vrlo zamamna -  sladoled od vanilije, ružičasta čokolada nastala od zrna rubin kakaa i preljev od malina. 

Vjerujemo da si se poveselila ovoj vijesti, no nažalost zasad sladoled postoji samo u Njemačkoj. Mi se nadamo i držimo fige kako će ovaj okus uskoro stići i kod nas da vidimo je li zaista ukusan onako kako izgleda. 

Možda vas zanima... Nova pita iz McDonaldsa s borovnicama i kremastim sirom raspametila je fanove, u Hrvatskoj postoji alternativa Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0