Life&style

Nova pita iz McDonaldsa s borovnicama i kremastim sirom raspametila je fanove, u Hrvatskoj postoji alternativa

  • McDonaldsova nova pita od borovnice i kremastog sira ne prestaje oduševljavati korisnike društvenih mreža
  • Zasad ju se može probati samo u dalekoj Aziji, a svi jedva čekaju da se prošiti svijetom
  • No imamo se čime tješiti, u McDonaldsu nam je odnedavno dostupna nova pita u sličnoj kombinaciji okusa, a koja jednako potiče zazubice 

Svi koji uživaju u zalogajima popularnog lanca brze prehrane McDonald's raspametili su se oko novog deserta na menijupite s borovnicama i kremastim sirom. Baš kao i kod pite s jabukama, ova slastica ima hrskavu koricu, ali unutar koje se nalazi dvostruki nadjev, od slatkaste borovnice i kremastog sira. Oduševljenje ovom pitom korisnika društvenih mreža samo je u porastu, a čini se kako je jedini problem što je ova slastica zasad namijenjena samo malezijskom tržištu.

Možda vas zanima Adidas izbacio tenisice koje su inspirirane slatko-kiselim umakom iz McDonald'sa - rezultat je prilično bizaran Rubrika Life&style Life&style

‘’Najbolja pita ikada’’, ‘’Želim i ja probati pitu, gdje je mogu pronaći? Obožavam  okus cheesecakea s borovnicom’’, samo su neki od ushićenih komentara na društvenim mrežama o ovoj slastici. 

Možda vas zanima Jedva čekamo probati! Stigao je Toblerone sladoled u McDonald's Rubrika Life&style Life&style

No, čini se kako ovo nije jedini proizvod od borovnica koji je McDonald's namijenio ovom azijskom tržištu, a koji izaziva zazubice diljem svijeta. ''Blueberry Sundae'' and ''McFlurry'', sladoledi s borovnicom, preljevom i komadićima čokolade, strani mediji prenose, jugoistočnu Aziju pretvorio je u top destinaciju za ljubitelje ovih omiljenih bobičastih plodova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is like an ice cream, enjoy it before it melts. ✨

A post shared by Cafe | Graphic Design | Baking (@cupcakeschenta.ai) on

I dok promatraju fotke na društvenim mrežama s pomiješanim osjećajima ushita i tuge, obožavatelji McDonaldsovih pita u svojim zemljama imaju se čime tješiti

Kod nas se u McDonaldsu tako može probati nova pita u kojoj se uz punjenje od kremastog sira nalazi i slatki nadjev od maline.  Dostojna, ako ne i za neke još bolja inačica popularne verzije s borovnicama, ima 283 kalorije, a sadrži četiri grama proteina. 

 | Autor: McDonald's McDonald's

U već provjerenoj dobitnoj kombinaciji hrskavosti, kremastih punjenja i fine slatkoće, vjerujemo kako nova pita ne zaostaje s doživljajem pravog slatkog užitka. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0