Life&style
Vjenčana haljina

Mladenka iz pakla ukrala je haljinu od dobrotvorne organizacije, a vlasnica se osvetila na dan vjenčanja

  • Granice nisu samo važne za sretan život - one su apsolutno neophodne
  • Osobito kad u tvom životu postoji netko tko inzistira na tome da te natjera da postaneš dobrica, usprkos tome što ne želiš imati ništa s njim
  • Ali, karma nas može nagraditi i kazniti za svoje postupke…

A te posljedice ... pa, nitko im neće moći pobjeći, čak i ako se je to na dan vjenčanja.

U postu na Redditu, korisnica Forestcabin123k nevjerojatno je detaljno objasnila što se dogodilo između nje, njezine manipulirajuće „prijateljice“ Pat, koju je opisala kao „oličenje popustljive majke“ i kako je nevjesta na kraju izgledala poput sirote na svom vjenčanju, a nakon krađe vjenčanice od siromašne žene. Ne volimo previše upotrebljavati riječ „zlo“, ali Pat bi mogla biti samo dokaz da ono postoji kao temeljna sila u svemiru, a ona ga je kanalizirala.

Priča je prilično duga, pa smo morali izrezati neke dijelove, ali vrijedi pročitati je u cijelosti, jer daje vrlo zamršenu sliku kakva je zapravo Pat osoba. Savjet: ona nije netko koga bismo željeli pozvati na popodnevni čaj. Ikada. 

Nevjerojatna priča! Svekrva je na vjenčanju prepoznala svoju izgubljenu kćer u mladenki svog sina

Dakle, ovo je srž priče: poznanica žene koja je stavila post, Pat (poznata i kao nevjesta), doista je grozno ljudsko biće iz puno razloga te je napokon na kraju postala žrtvom vlastite pohlepe. Pat je željela obnoviti svoje zavjete i na kraju je ukrala haljinu od siromašne žene, samo da bi joj se zajednica osvetila, pokvarivši joj dan vjenčanja. I Pravda se tada pisala s velikim slovom „P“. 

Evo kakvu haljinu je nevjesta željela nositi dok je obnavljala svoje vjenčane zavjete

 | Autor: amyprom amyprom

U međuvremenu je na Redditu Forestcabin123k detaljno objasnila kako se Pat, majka petero djece, uvukla u njen život i život njenog supruga, pokazujući koliko je imala pravo i koliko je malo brinula o tuđim granicama.

Čini se i kako „bridezilla“ nije sjajna u slušanju savjeta, suptilnih i otvorenijih, da bi se trebala malo primiriti. Ili bolje rečeno, toliko je navikla da se nadvija nad svima ostalima da ne vidi potrebu biti pristojno ljudsko biće.

Mladenka i mladoženja Možda vas zanima Mladenka sablaznila zahtjevima za uzvanike vjenčanja, ali ona smatra da je za to imala opravdan razlog Rubrika Life&style Life&style

Manipuliranje drugima nije jedino u čemu je ova „bridezilla“ dobra. Lopovluk je nešto drugo u čemu je nevjerojatno vješta. Ukrala je skupe božićne poklone za siromašnu djecu kako bi ih dala vlastitoj djeci, stalno maltretirala lokalnu zajednicu, branila kćer koja je ukrala važno nasljedstvo kćeri žene koja je napisala post te je učinila puno drugih stvari za koje bi svaka pojedinačno trebala jako dugu objavu na društvenim mrežama.

Međutim, vrhunac bahatosti „bridezille“ došao je kad je Pat odlučila obnoviti svoje zavjete sa svojim suprugom Hankom, tipom koji se svima svidio, ali koji je bio potpuni „otirač za brisanje cipela“. 

Ove mladenke su htjele biti posebne, ali završile su u vjerojatno najružnijim vjenčanicama koje si ikad vidjela

Pat je bila uključena u udrugu koja vodi inicijativu prikupljanja vjenčanica i maturalnih haljina, koja ženama omogućuje lak i jeftin pristup odjeći za važne dane. Nešto kao dobrotvorna organizacija za žene koje si ne mogu priuštiti skupe komade. Pat je bacila oko na određenu haljinu. A činjenica da je rezervirana za nekoga drugoga nije je spriječila da ženi pošalje pogrešnu narudžbu i zatraži pravu haljinu za sebe.

Možda vas zanima Mladenka sastavila bezobrazan popis darova za svoje uzvanike, a naglasila je da neće tolerirati iznimke Rubrika Life&style Life&style

Međutim, žena koja je napisala post i njen prijatelj, koji su na čelu ove udruge, u posljednji su trenutak sabotirali Patinu haljinu. Panično, nevjesta ih je zamolila za bilo koju dostupnu haljinu - i dobila je najružniju, najveću haljinu koju je dvojac mogao pronaći. Nakon što se potpuno osramotila, Pat više nikad nije bila ista i njezine su manipulacije polako propadale.

A evo i haljine koju je napokon u posljednji trenutak morala nositi. Zamisli ovu, samo puno, puno preveliku…

 | Autor: etsy etsy

Photo: Shutterstock

Komentari 0