Life&style
Mladenka i mladoženja

Mladenka sablaznila zahtjevima za uzvanike vjenčanja, ali ona smatra da je za to imala opravdan razlog

  • Većina smatra kako je normalno da uzvanici ne nose bijelo na vjenčanju ili da se gosti pokušaju suzdržati od korištenja mobitela tijekom ceremonije
  • Međutim, jedna mladenka u svojim pravilima ponašanja za uzvanike otišla je malo dalje 
  • Mnogi korisnici interneta njezina su pravila dočekali na nož i opisali su ih djetinjastima, a mladenka se kasnije pokušala opravdati  - svalila je sve na svekrvu

Mnogi će sa složiti da se ceremonija vjenčanja bez pravila i reda može pretvoriti u pravi kaos. Ipak, neki mladenci u nastojanju da sve bude baš savršeno mogu i pretjerati u svojim zamislima. Ponekad parovi svoje zahtjeve prenesu i na goste i imaju stroga očekivanja u njihovom ponašanju. Jedan takav ‘popis pravila’ svojim uzvanicima pripremila je i jedna mladenka, a time i nehotično potaknula lavinu reakcija na društvenim mrežama. 

Možda vas zanima Najbizarnija iskustva s vjenčanja: Ovako to izgleda kad mladenke potpuno izgube živce! Rubrika Life&style Life&style

Naime, mladenka je zapisala 11 pravila ponašanja koje je objavila na Facebook profilu, a svoje pratitelje upitala je li što zaboravila staviti na popis, prenio je The Sun. 

Pravila ponašanja na vjenčanju | Autor: Facebook/FURKA Facebook/FURKA Pravila ponašanja na vjenčanju

Osim nekih uobičajenih opaski, poput molbe da se uzvanici ne pojavljuju u bijelom ili da se suzdrže od korištenja mobitela tijekom ceremonije popis je sadržavao i neke neobičnosti. 

Pozvali su poznanicu na vjenčanje, ali uz uvjet da čuva svu djecu na svadbi. A možda dobije i komad torte...

Pravila tako nalažu da kašnjenje nije dozvoljeno,ali i da gosti pripaze kako ne bi smetali kretanju fotografa. Neka su se odnosila na alkohol – mladenka je gostima savjetovala da paze kako piju odnosno da kontroliraju unos alkoholnih pića . ‘’Ne donosite i ne pokušavajte prokrijumčariti neko svoje piće’’, glasilo je još jedno pravilo. 

Mladenka je uvjetovala svojim gostima da ne diraju dekorativne elemente na vjenčanju ili ih pokušavaju promijeniti, da se suzdrže od gnjavljenja, požurivanja ili velikih najava ili prijedloga. 

Mladenka je očito na svoj veliki dan htjela zadržati fokus na sebi i svome suprugu.  Vjerojatno je zato i navela pravilo prema kojem nitko nema pravo objaviti fotografije vjenčanja na društvenim mrežama prije nego što to oni naprave. 

Mladenka sastavila bezobrazan popis darova za svoje uzvanike, a naglasila je da neće tolerirati iznimke

Iako su neki zahtjevi prilično razumljivi, mnogi korisnici interneta popis su dočekali na nož navevši kako mladenka tretira svoje uzvanike kao djecu. 

Kako bi se opravdala mladenka je poslije navela kako su pravila uglavnom usmjerena na njezinu buduću svekrvu - ‘narcističnu osobu koja voli sve kontrolirati i kojoj je potrebno postaviti granice’’.

''Zar mladenka nije mogla sa svekrvom popričati u četiri oka'', pitali su se neki od korisnika Facebooka očito ne smatrajući opravdanim razlog mladenkinog ponašanja.

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Freepik

Komentari 0