Life&style

Mlada pobjegla s vjenčanja zbog bizarnog razloga i otišla u bar na - žesticu

  • Vjenčanje nije baš svakoj mladenki omiljen dan u životu, ali ovoj mladoj se to pretvorilo u najgori...
  • Nesuđena mlada sa svog je vjenčanja pobjegla ravno u lokalni bar i odmah naručila nešto žestoko
  • Razlog je bizaran, a uključuje ljubavni trokut, njezinu prijateljicu i doslovnu uzrečicu "tko prvi njegova djevojka". Ipak, nije sve išlo po planu...

Vjenčanja su događaji prepuni emocija. Uglavnom su to one najljepše i najromantičnije, ali ponekad nije sve tako bajno. Ako si upoznata s filmom Odbjegla nevjesta, onda već možeš zaključiti o kakvoj se situaciji radi.

Upravo je takva odbjegla nevjesta iznenadila svoje sugrađane u jednome malom američkom gradiću. Povod bijegu ovaj put je  neobičan ljubavni trokut u kojem su se našle dvije žene i muškarac. Osim toga, rasplet situacije dogodio se ni manje ni više nego u lokalnom baru u koji je mladenka pobjegla.

Ono što je u cijeloj situaciji najneobičnije razlog je bijega koji je u popularnoj Facebook grupi bizarnih događaja s vjenčanja podijelila zaposlenica restorana.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

"Za vrijeme moje smjene u restoran je ušetala žena u vjenčanici. Netko je tada spomenuo da izgleda kao da je pobjegla s vjenčanja, na što je ona ljutito odgovorila da se upravo to i dogodilo", napisala je.

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

Mladenka joj je ispričala svoju tragičnu priču usred ljubavnog trokuta i konobaricu ostavila, malo je reći, iznenađenom. Naime, nesuđena mlada i njezina prijeteljica viđale su se s istim muškarcem, no svi su to znali i svima je odgovaralo. Ipak, dogovor je bio da "pobjeđuje" djevojka koju će budući mladoženja prvu zaprositi, a druga će ih nakon toga ostaviti na miru. Međutim, nije sve išlo po planu. 

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

"Danas je saznala da se ono dvoje i dalje viđaju. Pobjegla je i došla ravno u bar", napisala je žena. Ljutoj i povrijeđenoj mladenki društvo je na kraju pravila njezina druga prijateljica s kojom je nastavila tugu utapati u piću i hrani. Mi je apsolutno shvaćamo pa se nadamo i da se uspjela barem malo utješiti. Osim toga, vjerujemo kako na kraju svi pronađu svoju sreću pa da će tako i naša "odbjegla nevjesta".

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0