Life&style

Mlada Hrvatica izrađuje unikatne vezove koji se mogu aplicirati na odjeću i izgledaju sjajno!

  • Instagram je pun mladih kreativaca koji nas oduševljavaju svojim radom
  • Jedna od njih je Katarina Jelić koja izrađuje personalizirane vezove koji izgledaju jako fora
  • Na Instagram profilu pokazala je izvezeno cvijeće, kućne ljubimce pa čak i likove iz crtića

Lutajući bespućima Instagrama naišli smo na profil koji je stvoren prije godinu dana i koji nas je osvojio svojom posebnošću, a iza njega stoji Katarina Jelić, djevojka koja izrađuje zanimljive vezove.

Cvijeće i životinje su njezini najčešći motivi, a svaki rad može personalizirati. Tako je izvezla lik jednog psića koji joj je poslužio kao model za vez koji se može prenijeti i na komad odjeće. 

Možda vas zanima Ova mekana dekica majica idealna je za uživanje u hladnim danima u udobnosti tvog doma Rubrika Life&style Life&style

Svoje vezove najčešće radi na majicama, no Katarina je ukrasila i popularne crne starke suncokretima i stvorila unikatan par.

Suncokrete je izvezla i na rukavima pulovera kako bi zračili vedrinom i u hladnim danima, a posebno nam se svidio ruksak koji je prepun izvezenih tratinčica. Ovo je dokaz kako sitni detalji mogu popraviti cjelokupan dojam.

A ako si u neodumici što kupiti najboljoj frendici, sestri ili mami za rođendan, Katarina ima rješnje za to. Izvezla je sliku dvije djevojke okrenute leđima, a izvan okvira visi njihova kosa ispletena u pletenicu. Ova djevojka očito nema samo zlatne ruke već i veliku maštu i veselimo se vidjeti njezine nove radove.

  Možda vas zanima Ova figurica pjevača otpjevat će ti serenadu kad je tvoja tjestenina gotova, a na repertoaru ima čak četiri pjesme Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0