Life&style 13. veljače 2020.

miss7 & Lidija: A kako bi tebi pristajalo ovo donje rublje?

Privatni album.
Powered by:
  • Okupili smo poznate domaće influencerice u miss7circle, a ovog puta naša Lidija Šeatović, koja stoji iza profila Mylittlezagreb, odabrala je neke kombinacije s kojima nećeš pogriješiti
  • Bliži se Valentinovo, a donje rublje je jedan od najčešćih poklona
  • Ponuda u dućanima je zaista bogata pa ti ovaj izbor može poslužiti kao inspiracija

Crveno, crno, roza, svileno, čipkasto, romantično, seksi… pogađaš? Donje rublje – ljubav svake žene i opsesija svakog muškaraca. Volimo ga. U njemu se osjećamo privlačnijima i ljepšima. A Valentinovo, koje tek što nije, odlična je prilika da obnovimo kolekciju, “počastimo“ se nekim novim komadom koji dugo želimo. Bez obzira planiraš li iznenaditi svog dugogodišnjeg partnera ili ideš na prvi spoj… ili naprosto ideš s prijateljicama na neki ludi provod – valentinovska pravila su poznata: tu večer nosi se seksi rublje koje će ti dati samopouzdanje i podići raspoloženje. Možda ne samo tebi.

Istražili smo ponudu u našim dućanima i odabrali najljepše komade. Boja i model koji odabereš govori podosta o tvojoj osobnosti, zato evo mali putokaz za snalaženje:

BEŽ I CRNA ČIPKA

 | Autor: Privatni album Privatni album Intimissimi negliže, 549 kn

Ako si romantična, žudiš za nježnošću, a u sebi (ipak) imaš popriličnu dozu prikrivene strast – rublje boje kože “začinjeno” crnom čipkom bit će tvoj izbor. On neće imati ništa protiv. Kombine za one romantičnije, a grudnjak i gaćice za strasnije.

 | Autor: Privatni album Privatni album intimissimi grudnjak, 299 kn; Intimissimi gaćice, 99 kn

CRNA KLASIKA

S jedne strane crna boja je klasika (i) kad je rublje u pitanju. No iza crne se krije samozatajna i jaka žena svjesna svoje privlačnosti. Za Valentinovo predlažemo seksi pomak – dozvoli si luksuz svilene vrpce kao dodatak na grudnjaku i na tangicama.

 | Autor: Privatni album Privatni album Intimissimi grudnjak, 279 kn; Intimissimi gaćce, 99 kn

Možda vas zanima... Solo ili u paru, zvijezde savjetuju što raditi ovo Valentinovo Rubrika Life&style Life&style

anketa | Autor: miss7 miss7

CRVENO ZA STRAST

 | Autor: Privatni album Privatni album Women's Secret grudnjak, 195 kn; Women's Secret gaćice; Intimissimi ogrtač, 799 kn

I ptičice na grani znaju da je crvena – boja prave strasti. Žene koje preferiraju crvenu strastvene su partnerice, ne skrivaju da vole uzbuđenje i dramatičnost. Nije li dan zaljubljenih odlično vrijeme da pokažeš svoju pravu osobnost?

 | Autor: Privatni album Privatni album Intimissimi grudnjak, 239 kn; Intimissimi gaćice, 99 kn; Yamamay ogrtač 119 kn

NEOBIČNE BOJE

Ako voliš rublje jarkih (i neuobičajenih) boja – zelena se nameće kao neočekivano privlačna varijanta. Odlučiš li se za tu boju, pokazat ćeš partneru da si šarmantna, hrabra i posebna. Voljna upustiti se u razna eksperimentiranja. Sigurno smo da će to naići na odobravanje tvog izabranika.

 | Autor: Privatni album Privatni album Women's Secret grudnjak, 195 kn; Women's Secret gaćice 109 kn; Women'sSecret ogrtač, 319 kn

Možda vas zanima... Znaš li čemu zapravo služi dvostruki materijal na ženskim gaćicama? Neki misle da je džepić... Rubrika Moda Moda

VJEČNA ROMANTIKA

 | Autor: Privatni album Privatni album Intimissimi bodi, 399 kn; Women's Secret bodi, 279 kn

Izabereš li donje rublje u nježnim bojama poput roze ili protkano cvjetićima, šalješ poruku da si nepopravljivo romantična. A muški dio populacije to jako voli. Za Valentinovo opet mali dodatak – neka roza podsjeća na zlatne pedesete (perje je uvijek fora). A dolazak proljeća možeš “nagovijestiti” i crvenim i rozim cvjetićima na crnom bodiju.

 | Autor: Privatni album Privatni album Yamamay grudnjak, 299 kn; Yamamay gaćice 149 kn; Yamamay papuče, 129 kn

 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA 

Komentari 0