Life&style
Cat lady modni trend

Mislimo da smo vidjeli mica macu: Glavna atrakcija na premijeri filma 'Argylle' bila je ljubimica Claudije Schiffer

  • Ljubimci slavnih osoba nerijetko su slavni jednako koliko i njihovi vlasnici, a ovih su dana sve oči uperene u Chipa - preslatkog mačka Claudije Schiffer
  • Upravo je Chip bio glavna zvijezda na premijeri filma 'Argylle' u kojem i glumi, a na crvenom se tepihu pojavio u svojoj nosiljci savršeno usklađenoj s haljinom svoje vlasnice
  • Uz sve to, ovih se dana intenzivno priprema za predstavljanje vlastite knjige koja je upravo stigla u prodaju

Ima tih nekih mački koje žive živote na kojima bi im i mnogi ljudi pozavidjeli. Kao recimo Meredith Grey, Olivia Benson i Benjamin Button, mačke Taylor Swift koje su popularne gotovo kao i njihova vlasnica, ili recimo Choupette, ljubimica Karla Lagerfelda koja je prava zvijezda s 263 000 pratitelja na Instagramu, ili pak Chip, neodoljivi mačak Claudije Schiffer koji, osim što je odavno osvojio srce svoje vlasnice, uspješno osvaja sve više srca brojnih obožavatelja diljem svijeta.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

I Chip ima svoj vlastiti Instagram na kojem ga prati nešto više od 16 000 pratitelja, a kako stoji u opisu njegovog profila, on je zvijezda filma 'Argylle', pisac, model, poduzetnik, influencer i nepo maca. Te dakako, dijete Claudije Schiffer i Matthewa Vaughna. A kako to jednoj zvijezdi i priliči, Chip je ukrao sva svjetla reflektora na premijeri filma 'Argylle' u Londonu!

Cat lady modni trend | Autor: Profimedia Profimedia Cat lady modni trend

Možda vas zanima Svjetski bestseler stigao je u naše knjižare. Dirljiva priča uz koju se smije, uči i raste mačkoljupci posebno ne smiju propustiti Rubrika Life&style Life&style

53-godišnji supermodel i Chip zajedno su prošetali crvenim tepihom uoči premijere špijunskog akcijskog trilera kojeg je režirao Matthew Vaughn, ona, odjevena u neonsko žutu haljinu sa srebrnim argyle uzorkom i čipkom, i on, u nosiljci za kućne ljubimce savršeno usklađenoj s haljinom svoje vlasnice. Preslatki prizor Chipa kako virka i promatra sve oko sebe iz udobnosti svoje nosiljke rastopio je sve prisutne pa ne iznenađuje što je upravo on bio najveća zvijezda premijere koju su svi pohrlili vidjeti i uslikati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chip (@chipthecat)

U spomenutom filmu koji u kina stiže 2. veljače Elly Conway (Bryce Dallas Howard) glumi povučenu autoricu niza najprodavanijih špijunskih romana čija je ideja blaženstva noć kod kuće uz računalo i mačka Alfieja kojeg, pogađate, glumi upravo Chip, a njezin svijet postaje isprepleten s njezinim izmišljenim likovima koji se usredotočuju na tajnog agenta Argyllea i njegovu misiju razotkrivanja globalnog špijunskog sindikata, dok  Ellyn život počinje nalikovati na tajne akcije stvarne špijunske organizacije. Uz Bryce Dallas Howard, u filmu glume i Henry Cavill, Dua Lipa, Samuel L. Jackson i Ariana DeBose.

Možda vas zanima I mace zaslužuju pet zvjezdica. Zavirili smo u preslatki zagrebački hotel rezerviran samo za njih! Rubrika Life&style Life&style

Budući da je Chipu ovo bio prvi veliki filmski angažman, Claudia je na Instagramu podijelila mnoštvo objava s njim u glavnoj ulozi, uključujući snimke konferencije za medije na kojima se Chip pojavio poput prave dive, a podijelila je i snimke na kojima je pozirala sa svojim ljubimcem dok su im se pridružili obožavatelji na pop-up događaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chip (@chipthecat)

Sve ovo samo je, čini se, početak jednog uzbudljivog putovanja za Chipa koje će obožavati pratiti svi mačkoljupci jer se ovih dana Chip intenzivno priprema za predstavljanje svoje vlastite knjige. “Ne događa se svaki dan da vaša mačka napiše knjigu… 😉 Za manje od tjedan dana svijet će moći pročitati 'Blue Chip: Confessions of Claudia Schiffer’s Cat'!”, podijelila je Claudia na svom Instagramu, podsjetivši svoje pratitelje da će ona i njezin mucasti mezimac u četvrtak biti na potpisivanju knjiga u Selfridgesu u Londonu. Što drugo reći nego da jedva čekamo vidjeti fotografije s ovog, za njega, vrlo važnog događaja!

 

Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    slatka mica maca