Life&style
Mačka Taylor Swift, Olivia Benson

Mačka Taylor Swift 'teška' je 97 milijuna dolara i treći je najbogatiji ljubimac na svijetu. Evo kako je zaradila pare...

  • Taylor Swift je bogatija nego što će većina nas ikada biti, a bogatstvo očito odnosi i na njezine mačke. Ili barem jednu posebno
  • Mačka pjevačice, Olivia Benson, treći je najbogatiji kućni ljubimac na svijetu, kaže Forbes
  • Neto vrijednost škotske fold mačke dolazi od glume u nekoliko glazbenih videa Taylor Swift, poput 'Blank Space', kao i od cameo uloga u mnogim visokobudžetnim reklamama

Forbes je napravio popis najbogatijih kućnih ljubimaca na svijetu koristeći podatke koji procjenjuju neto vrijednost svakog ljubimca putem postova na Instagramu, naslijeđene svote i drugih poznatih financijskih izvora. 

Možda vas zanima Rihanna nastupila nakon 5 godina pa objavila da je opet trudna - već joj se vidi i trbuh Rubrika Stars Stars

Mačka Taylor Swift, nazvana po liku iz serije 'Zakon i red: Odjel za žrtve', koju tumači Mariska Hargitay, navodno vrijedi 97 milijuna dolara, što je zapanjujuća ukupna vrijednost koja još uvijek nije u usporedbi s neto vrijednošću njezine vlasnice od 570 milijuna dolara. Impresivno, mačka je gotovo jednako bogata kao glumica Hargitay, koja ima neto vrijednost od 100 milijuna dolara. Za razliku od mnogih kućnih ljubimaca na popisu, Swift nije napravila Instagram profil za Oliviju ili bilo koju od svojih mačaka te se one samo povremeno pojavljuju na njezinim društvenim mrežama. Što znači da je mačka bogatstvo stekla na druge načine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Naime, neto vrijednost škotske fold mačke dolazi od glume u nekoliko glazbenih videa Taylor Swift, poput 'Blank Space', kao i od cameo uloga u mnogim visokobudžetnim reklamama, uključujući reklame za Diet Coke i Ned Sneakers. Pjevačica je također ranije prodavala robu s prikazima svojih mačaka u svojoj internetskoj trgovini, a zarada od toga je očito dobro došla Oliviji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Kada je riječ o bogatim mačkama, Olivia je druga iza Nale Cat, koja drži Guinnessov svjetski rekord kao mačka s najviše pratitelja na Instagramu, a navodno je vrijedna 100 milijuna dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

Međutim, na gnušanje ljubitelja mačaka, obje mačke je pretekao pas. Njemački ovčar Gunther VI. navodno je najbogatiji kućni ljubimac na svijetu s neto vrijednošću koja je gotovo jednaka bogatstvu Taylor Swift. Djed bogatog psa, Gunther III., naslijedio je bogatstvo od 80 milijuna dolara od svoje vlasnice, njemačke grofice Karlotte Leibenstein, a njegova je neto vrijednost narasla na 500 milijuna dolara zahvaljujući ulaganjima Gunther Corporationa (da, pas ima vlastitu tvrtku).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by econlife (@econlife)

Na četvrtom mjestu su maženi i paženi Sadie, Sunny, Lauren, Layla i Luke, psi ljubimci Oprah Winfrey, od kojih svaki ima svoju zakladu i kao kolektiv će naslijediti 30 milijuna dolara kada Oprah umre. 

Ovi psi nisu jedini na ovom popisu koji imaju ili će naslijediti svoje bogatstvo. Bogatstvo Gunthera VI. izvorno je naslijeđeno, a Choupette, sveta birma pokojnog Karla Lagerfelda naslijedila je 13 milijuna dolara nakon njegove smrti, što ju je odvelo na šesto mjesto najbogatijih ljubimaca i treću najbogatiju mačku na svijetu. 

Pontiac, zlatni retriver kojeg je posvojila pokojna Betty White, naslijedio je 5 milijuna dolara nakon nedavne smrti američke glumice i komičarke, čime je Pontiac postao sedmi najbogatiji kućni ljubimac na svijetu.

Druge dvije mačke Taylor Swift, Meredith Gray (nazvana po liku iz serije 'Uvod u anatomiju') i Benjamin Button (inspiriran filmom u kojem glumi Brad Pitt), ne pojavljuju se na popisu, što znači da je njihova neto vrijednost nepoznata. Međutim, s obzirom na to da je Swift posvojila Benjamina tek 2019. godine, nakon što je glumio u njezinom glazbenom spotu za pjesmu 'ME!', a Meredith se gotovo nikad javno ne pojavljuje i ne voli fotkanje, vjerojatno je da je Olivia doista najbogatija mačka u svojoj obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

  Možda vas zanima Odsad u slastičarnicu Orijent idemo i po slastice za svog četveronožnog ljubimca Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Slatka macka