Life&style

Meghan je za večeru u finom restoranu odabrala predivan kombinezon - evo gdje ga je kupila

  • Meghan Markle sinoć je za večeru u njujorškom restoranu odjenula kombinaciju koja nije prošla nezapaženo
  • Vojvotkinja je nosila crni kombinezon s bijelim detaljem
  • Prekrasno izdanje mnogi su usporedili s onim koji je Kate Middleton nedavno nosila  

Vojvotkinji od Sussexa jedno se mora priznati - modno je nepogrešiva, a to je dokazala još jednom sinoć, kada je zablistala na večeri u njujorškom restoranu Locanda Verde. 
Par je ovih dana u New Yorku, gdje je Meghanin suprug, princ Harry, jučer održao govor na okupljanju održanom u Ujedinjenim narodima u čast Nelsona Mandele. 

Meghan Markle Možda vas zanima Vizažistica koja je šminkala i Lady Di i Meghan Markle otkriva kakav makeup članice kraljevske obitelji najviše vole! Rubrika Beauty Beauty

Meghan je za večeru u jako popularnom restoranu u četvrti Tribeca odabrala kombinezon 'Vicky' s potpisom Gabriele Hearst, čija je cijena nešto iznad 35.000 kuna. Crni jednodijelni komad otvorenih leđa s bijelim detaljem i bez naramenica uparila je s crnim štiklama i crvenom torbicom. Svaki komad na vojvotkinji je, dakako, dizajnerski, pa su sandale Aquazzura, model Joy,  torbica je s potpisom Bottega Veneta, a sat i narukvica Cartier. 

 | Autor: https://www.gabrielahearst.com https://www.gabrielahearst.com
 

Mnogi su na društvenim mrežama primijetili kako crno-bijela kombinacija jako podsjeća na izdanje vojvotkinje od Cambridgea koji je nosila prošlog svibnja na premijeri filma 'Top Gun: Maverick'. Kate je za tu priliku odabrala crnu haljinu golih ramena Roland Mouret s također bijelom trakom na prednjem dijelu. Haljina je, nismo ni sumnjali, rasprodana. 

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. Možda vas zanima Kraljevske dame su blistale, ali bijela elegancija Meghan Markle oduzimala je dah Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0