Life&style

McDonald's ima nove proizvode na meniju - cool odjevne predmete i modne dodatke. Želiš neki?

  • Mnogima omiljeni lanac brze prehrane, McDonald's napravio je kolekciju odjeće i detalje
  • Nažalost, ovi predmeti se mogu zasad kupiti online u SAD-u
  • Izabrali smo neke od najzanimljivijih komada koje smo odmah poželjeli imati u svom ormaru

Ljubitelje McDonald'sa oduševit će vijest o novitetima na meniju. Ovog puta se ne radi o novim okusima hamburgera, sladoleda ili priloga već o kolekciji odjeće i modnih dodataka. Naime, ovaj lanac brze prehrane odlučio se za ''ugly' džemper, majicu kratkih rukava, čarape, kapu, torbe, bedževe i još raznih dodataka. 

Možda vas zanima Zaprosio je djevojku uz pomoć Chicken McNuggetsa: nije elegantno, ali poruka je najjača Rubrika Life&style Life&style

Ovi modni dodaci napravljeni su u bojama koje povezujemo s ovim restoranom - crvenom, bijelom, žutom i zelenom. Jednostavna bijela kapa sa žutim coflekom na prvu izgleda kao i svaka druga dok ne vidimo znak u obliku slova M. Pulover jer također ukrašen prepoznatljivim logom, no neki dijelovi izgledaju kao božićne lampice pa može proći i pod pravi blagdanski pulover. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Cijena čarapa je 20 dolara, odnosno 134 kune, a dolaze u tri verzije te za razliku od nekih drugih artikala one još nisu rasprodane. Prva, bijela verzija na sebi ima nekoliko mini pakiranja pomfrita, druge zapravo predstavljaju pomfrit u posudici dok treće žute imaju sitne bijele točkice koje predstavljaju sezam koji se inače stavlja na pecivo. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Za one koji ipak nisu dovoljno hrabri da gradom prošeću u puloveru ili da im ispod hlača proviruju ove zanimljive čarape, postoji alternativa. Tako se na primjer možete odlučiti za platnenu bijelu torbu vrećicu koja na sebi ima nacrtanu posudicu s pomfritom, manju torbicu za odlaganje stvari koja predstavlja popularni hamburger Big Mac ili pak sitne bedževe u obliku pomfrita, Big Maca i pakiranja Happy Meala.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Ako je i tebe, kao i nas, ova kolekcija oduševila, imamo jednu tužnu vijest. Nažalost, ove stvari se (još uvijek) ne mogu naručiti za Hrvatsku, no možda imaš prijatelje u Americi koji ti mogu uljepšati blagdane ovim prefora poklonima. 

Photo: Pr/miss7

Komentari 0