Life&style

Martha Stewart otvorila je vrata svoje smočnice i pokazala za čim je luda - neke stvari su baš iznenađujuće

  • Martha Stewart, američka domaćica bez premca, sada gradi nešto drugačiji imidž
  • Osim prijateljstva sa Snoop Doggom i ''stažom'' u zavoru, Martha je iznenadila i svojim kulinarskim kriterijima
  • Pratiteljima na Instagramu otkrila je što sve ima u smočnici, a svi su iznenađeni njezinom kolekcijom od 47 vrsta soli i 27 tipova maslinovog ulja

Martha Stewart jedno je od najzanimljivijih imena američke scene uz koje se vežu brojna iznenađenja. Krajem prošlog stoljeća Martha je nosila krunu kraljice domaćica koju su svi voljeli mrziti, a nerijetko je djelovala nedostižno u svojoj savršenosti. No, slavna američka gospođa koja je stekla bogatstvo emisijama i časopisima o uređenju interijera i vrtova početkom 2004. završila je u zatvoru zbog laganja pod sudskom prisegom i opstrukcijom pravde. 

Možda vas zanima Bez tave i prženja! Nevjerojatan trik za spravljanje kajgane slavne kuharice želimo isprobati Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My beautiful laptop by @apple is lightweight and portable. Makes @zoom_video_communications so easy anywhere I am confined Thank you Steve Jobs Thank also @thisisbillgates for spear heading internet connectivity and usefulness for all of us And thank @google for making search and photos and phones and cameras so useful and thanks @Facebook and @Instagram for letting us interact with other humans so seamlessly Boy just think if they had not done what they did and we were here in our houses and apartments with no way to communicate ! Guess we have to thank creators of telephones and electricity and city planning etc for being at least moderately able to function

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48) on

Nakon nevjerice i prilične sramote, Martha je po izlasku iz zatvora okrenula novi list i pokušala se izgraditi kao ikona novog tipa ''diva domaćice'' koja voli zaplesati po rubu. Postala je najbolja prijateljica s reperom Snoop Doggom, a i pokrenula je vlastiti reality show. Čak su i njezini kulinarski kriteriji postali iznenađujući. Tko bi rekao da savršena domaćica Martha Stewart ne podnosi ulje s tartufima a obožava američki sir? 

No, što to zapravo preferira imati u svojoj smočnici Martha je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. Nekad savršena domaćica dopustila je kreativni nered u svojoj ostavi pa je priznala kako joj je za čišćenje i reorganiziranje bilo potrebno poprilično vremena. Kao rezultat rada Martha je navela kako sada zna gdje koja namirnica stoji, što je nedostaje, ali i što to sve zapravo ima. 

Brojne pratitelje tako je iznenadila informacijom da se u njezinoj smočnici može pronaći čak 47 vrsta soli te 27 vrsta maslinovog ulja.  Uz to, ova se slavna domaćica opskrbila i brojnim vrstama octa, tjestenina, ljutih i barbecue umaka. Vlasnica je i svakojakih azijskih namirnica za japanske, kineske i tajlandske recepte, a ima i zavidnu kolekciju likera za slastice kao i alkoholnog pića.  Njezin vinski podrum bogato je opremljen. Zalihe je napravila i u nekoliko vrsti riže i žitarica, ali je priznala kako posjeduje samo jednu malu staklenku slanutka jer nije velika ljubiteljica grahorica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 PM ET and I just closed the doors on the savory portion of my “pantry” newly cleaned out, edited, reorganized . More useful now I know where everything is I know what I have and what I do not have I do have forty seven types of salt, about twenty seven types of olive oil, most sealed thank goodness Numerous kinds of vinegars, pastas, Many types of hot sauces and barbecue sauces Lots of Asian ingredients for Japanese , Chinese and Thai recipes Lots of liquor and liqueurs for cooking and baking The serious stuff is in the wine cellar for parties or in the freezer for mixing drinks Quite a few types of rice , grains, only one small jar of garbanzos I don’t use very many dried beans Now if anyone messes this up I will be really really pissed!!!!! And I do not feel as good as I thought I would. But the men who work on the farm will be thrilled because all duplicates and discards have been put into shopping bags for a big “giveaway” tomorrow!!!l the pantry is now what I need No last minute trips to the grocery store for a missing ingredient

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48) on

Martha je naglasila kako je dobro organizirana smočnica važna kako se izbjegla žurba u trgovinu po sastojak koji nedostaje za pripremu jela. Navela je i kako će biti ljuta ako joj netko pokvari njezin trud oko smočnice. Brojne pratitelje na njezinom Instagram profilu zabavilo je što je nekad uzorana domaćica za posljednju izjavu upotrijebila prilično vulgarnu riječ. Neki su joj sugerirali kako bi u vrijeme epidemije trebala imati i više zaliha slanutka. 

Nakon vremena provedenog u zatvori čini se kako Martha gradi jedan sasvim novi imidž, a njezini pratitelji rado pozdravljaju što ova nekadašnja kraljica domaćica pokazuje kako zapravo nije savršena iako joj je kolekcija raznih vrsta soli, u najmanju ruku, besprijekorna.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0