- Martha Stewart je poznata i vrlo uspješna američka (televizijska) kuharica
- Martha spravlja kajganu na vrlo nekonvencionalan način
- Kladimo se da nikada nećeš pogoditi kako!
Meka, ne previše suha, a opet lijepo prozračna kajgana – zvuči puno jednostavnije nego što doista jest. Na sreću, postoje profesionalci za štednjakom koji nam otkrivaju svoje trikove te nas mudro savjetuju. Međutim, s ovim prijedlogom kuharice Marthe Stewart nismo računale. Naime, ona spravlja meku i ukusnu kajganu bez štednjaka i tave! Njena tajna je - stroj za cappuccino!
„Vrlo zabavan način za spravljanje kajgane“
Kuharica je svjesna kako je njen način spravljanja nekonvencionalan, ali i pomalo zabavan. Naime, Martha Stewart razmuti nekoliko jaja zajedno sa solju, paprom i maslacem te se prebaci u ulogu bariste. Jaja se griju na vrućoj pari kao i mlijeko za kavu. Tako nastaje – barem tako tvrdi američka kuharica – savršena kajgana! „Stroj za cappuccino napravi kajganu s pomoću vruće pare pa je kajgana fina prozračna i meka. Jelo je gotovo za nekoliko sekundi.“
Ne vjeruješ? Na sreću postoji video koji to dokazuje…
.@MarthaStewart makes her scrambled eggs with a tool you might not expect. Don't miss Martha judging a breakfast battle on an all-new #Chopped tonight at 9|8c! pic.twitter.com/nTXBB0pXF1
— Food Network (@FoodNetwork) December 18, 2018
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.